17.02.2012. / 15:38

Autor: Hina

Cameron poželio sreću Sarkozyju na izborima

Britanski premijer David Cameron u petak je u Parizu poželio puno sreće svojem prijatelju Nicolasu Sarkozyju u "predstojećoj borbi", aludirajući pritom na predsjedničke izbore, na što je francuski predsjednik odgovorio kako mu njegova potpora puno znači.

Nicolas Sarkozy i David CameronNicolas Sarkozy i David CameronBritanski premijer David Cameron u petak je u Parizu poželio puno sreće svojem prijatelju Nicolasu Sarkozyju u "predstojećoj borbi", aludirajući pritom na predsjedničke izbore, na što je francuski predsjednik odgovorio kako mu njegova potpora puno znači.

"Imam priliku zaželjeti puno sreće svojem prijatelju u borbi koja mu predstoji", rekao je Cameron uoči francusko-britanskog summita u Elizejskoj palači i dva dana nakon službene kandidature za presdsjedničke izbore koji će se održati 22. travnja i 6. svibnja.

"Divim se odvažnosti i načinu na koji predsjednik Sarkozy vodi zemlju. Mislim da je napravio iznimno puno za svoju zemlju. A sada je na francuskome narodu da donese odluku", rekao je Cameron, pozdravivši način na koji je Sarkozy vodio operacije u Libiji prošle godine.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika