27.02.2012. / 15:50

Autor: Totalsport

Guidetti predvodi švedski napad protiv Hrvatske?

- Mislim da je zaslužio priliku nakon igara prikazanih za klub. Vidim ga kao isturenu "špicu" u sustavu 4-2-3-1 - rekao je švedski izbornik

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaIzbornik švedske nogometne reprezentacije, Erik Hamren, dao je naslutiti da će mladi John Guidetti (19) predvoditi napad u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske koja će u srijedu igru na zagrebačkom stadionu Maksimir.

Guidetti je nogometaš engleskog Premierligaša Manchester Cityja koji ovu sezonu odrađuje na posudbi u nizozemskom Feyenoordu. U 17 utakmica ove sezone Šveđanin je tresao protivničke mreže u 18 navrata, a nedavno je imao seriju od tri uzastopna hat-tricka u Eredivisie ligi.

- Mislim da je zaslužio priliku nakon igara prikazanih za klub. Vidim ga kao isturenu "špicu" u sustavu 4-2-3-1 - rekao je švedski izbornik.

- Bit će "zlatno" iskustvo igrati uz Ibrahimovića u jednoj tako zahtjevnoj utakmici protiv Bilićeve Hrvatske - rekao je Guidetti za Expressen daily.

Švedsku na predstojećem Euru u Ukrajini i Poljskoj očekuju susreti u skupini D protiv suorganizatora Ukrajine, te Francuske i Engleske.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika