01.03.2012. / 13:22

Autor: Nacional.hr

Službeno otvoren fotografski natječaj: “male stvari puno znače”

Zagreb, 01. ožujka - U okviru projekta „Hrvatska novinska fotografija", službeno je započeo fotografski natječaj FINA -„male stvari puno znače".

Financijska agencija, kao glavni sponzor natječaja, za temu je odabrala svoj korporativni slogan „male stvari puno znače". „Male stvari" su svi oni postupci i situacije s kojima smo svakodnevno okruženi, a koji mogu na neki način izazvati pozitivne osjećaje i izmamiti osmijeh na lice.

Natječaj je otvoren za sve zaljubljenike u fotografiju, što znači i za profesionalne fotografe i amatere. Na ovakav odmak, od klasične profesionalne novinske fotografije, Zbor fotoreportera Hrvatske odlučio se zbog poticanja amaterskog rada u fotografiji, koji može potaknuti mlade kreativce da postanu profesionalci.

Fotografije se mogu poslati putem stranice www.fotoreporteri.hr/natjecaji, a jedna osoba može poslati maksimalno deset fotografija na temu natječaja. Sve detalje o sudjelovanju i objašnjenje teme možete pronaći na stranicama www.fina.hr, www.fotoreporteri.hr i na Facebook stranici "male stvari puno znače" - fotografski natječaj.

Natječaj traje do 18.ožujka 2012. u ponoć, a pobjednici će biti proglašeni na svečanoj dodjeli nagrada 26. ožujka 2012., u Hrvatskom novinarskom domu u Zagrebu.

Vezane vijesti

Državne tvrtke gomilaju gubitke

Državne tvrtke gomilaju gubitke

U prvom tromjesječju ove godine prihodi državnih tvrtki su smanjeni, troškovi zaposlenih dalje rastu, zaduženost se povećava, a gubici se dalje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika