05.03.2012. / 07:53

Autor: Hina

Pitta, Clooneyja i Sheena u teatru gledalo 200 tisuća ljudi

Brad Pitt, George Clooney, Martin Sheen, Jamie Lee Curtis, Kevin Bacon i još desetak američkih glumačkih zvijezda zajedno je nastupilo na kazališnoj pozornici u Los Angelesu u subotu u dobrotvornoj predstavi posvećenoj borba za istospolnu bračnu jednakopravnost.

Brad PittBrad PittBrad Pitt, George Clooney, Martin Sheen, Jamie Lee Curtis, Kevin Bacon i još desetak američkih glumačkih zvijezda zajedno je nastupilo na kazališnoj pozornici u Los Angelesu u subotu u dobrotvornoj predstavi posvećenoj borba za istospolnu bračnu jednakopravnost.

Radilo se o jednokratnom, u ovoj glumačkoj postavi, uprizorenju predstave "8" Dustina Lancea Blacka, temeljene na borbi za odbacivanjem kontroverznog "Prijedloga 8" kojim su zabranjeni istospolni brakovi u Kaliforniji.

Pitt je glumio suca Vaughna R. Walkera, koji je u kolovozu 2010. odlučio da je "Prijedlog 8", koji su izglasali kalifornijski birači, neustavan. Clooney i Martin Sheen igrali su odvjetnike koji su zastupali tužitelje u tom slučaju.

Predstavu je izravnom prijenosu na YouTubeu gledalo 200 tisuća ljudi. Režirao ju je slavni filmski redatelj Rob Reiner, a po pisanju američkih kritičara glumačke zvijezde, inače puno poznatije po radu na filmu, blistale su i na kazališnim daskama.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika