09.03.2012. / 12:33

Autor: Totalsport

EBEL liga: Novi poraz Medveščaka

Nakon prve trećine KAC je vodio 1-0 golom Thomasa Kocha iz 15. minute

Foto: Ilustracija
(Pixsell)Foto: Ilustracija (Pixsell)Hokejaši KAC Klagenfurta potvrdili su "break" iz Zagreba i u drugoj utakmici polufinalne serije EBEL lige na domaćem ledu savladali Medveščak 4-1.

Od momčadi koje u godinu dana nije izgubio niti jednom na ledu (jedna pobjeda KAC-a za zelenim stolom, op.a.) "medvjedi" su sada izgubili dva puta u tri dana.

Bez suspendiranih Franka Banhama i Joela Prpica stigla je momčad Martya Raymonda na megdan aktualnim doprvacima i nije pronašla rješenja za njihovu igru.

Nakon prve trećine KAC je vodio 1-0 golom Thomasa Kocha iz 15. minute. U tom su periodu igre "medvjedi" imali osam minuta isključenja, a domaćini 4. U drugoj dionici nastavila su se isključenja nervozne zagrebačke momčadi, a domaćini su nastavili zabijati. Medveščak je skupio novih 14 minuta isključenja, a brojčanu nadmoć kaznili su domaćini dvama golovima, onim Michaela Siklenke i Davida Schullera.

Prvi gol za Medveščak u polufinalnoj seriji zabio je Vjačeslav Truhno u 45. minuti dvoboja i vratio kakvu-takvu nadu, no čudo se nije dogodilo i John Lammers je u 59. minuti potvrdio pobjedu KAC-a i vodstvo u seriji 2-0.

Treća utakmica serije na rasporedu je u nedjelju u Zagrebu.

EBEL liga, polufinale doigravanja, 2. utakmice:

KAC Klagenfurt - Medveščak 4-1

(KAC vodi u seriji 2-0)

Linz - Olimpija 4-3, nakon produžetka

(Linz vodi u seriji 2-0)

Vezane vijesti

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

Anthony Yelovich potpisao za Medveščak

KHL Medveščak Zagreb nastavlja s popunjavanjem rostera za iduću sezonu. Napadačima Alexu Leavittu, Nathanu Perkovichu, Curtisu Fraseru i Adamu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika