27.03.2012. / 07:00

Autor: Dora Juras

Leona Paraminski: Tin i ja odlučili smo vjenčati se na karibima

Zagrebačka glumica koja ovih dana paralelno priprema novu predstavu u varaždinskom HNK i svoje vjenčanje otkriva zašto su ona i zaručnik Tin Komljenović odlučili pobjeći iz Hrvatske i prirediti intiman obred te kaže da njezin budući suprug već priželjkuje - troje djece

"Udajem se, odlučili smo se za Karibe. Bit ćemo tamo deset dana, samo Tin i ja, bez kumova, bez ikoga", otkrila je za Extru Leona Paraminski"Udajem se, odlučili smo se za Karibe. Bit ćemo tamo deset dana, samo Tin i ja, bez kumova, bez ikoga", otkrila je za Extru Leona ParaminskiIako je nedavno završila snimanje dramske serije “Loza”, glumica Leona Paraminski odmah se bacila dalje na posao. Priprema novu predstavu u Varaždinu, snima reklame, pregovara za uloge u novim filmovima i serijama, ali i režira najljepšu predstavu u svom životu - svoje vjenčanje. Početkom svibnja 32- godišnja glumica nakon tri godine ljubavne veze udat će se za svog dečka Tina Komljenovića, predavača na Fakultetu elektrotehnike i računalstva, i to daleko od svih znatiželjnih pogleda - na Karibima.

EXTRA: Već neko vrijeme pokušavate naći slobodan termin za snimanje i intervju za naš magazin, zar zaista tako puno radite?

- Da. Snimala sam s Dariom Pleićem njegov novi film “Nije sve u lovi“. Iako sam imala malu ulogu, njega čovjek naprosto ne može odbiti jer je užitak raditi s njim, a i uloga je bila zanimljiva. Zatim sam snimala još jednu reklamu za Erste banku, modnu kampanju za dizajnera Borisa Pavlina i ono najvažnije, radim na novoj predstavi u Varaždinu, kompilaciju tekstova Jona Fossea u režiji Daria Harjačeka pod nazivom „Majka i dijete“. U posljednje vrijeme ostaje mi zaista jako malo vremena kada se mogu posvetiti samoj sebi.

EXTRA: Snimate serije, filmove, reklame, modne kapanje, radite predstave... Što vam je ipak najdraže?

- Sve mi je to lijepo raditi jer mi je sve izazov na određeni način i zahtijeva drugu vrstu koncentracije i drugačiju vrstu izražavanja sebe, ali ipak bih izdvojila rad u kazalištu jer je nekako najintimnije i daje mi najviše prostora da se bavim svojim poslom u njegovom punom smislu.

EXTRA: Snimili ste kampanju za Borisa Pavlina, hoće li on dizajnirati i vašu vjenčanicu?

- Da, i time sam bas počašćena jer ga iznimno cijenim kao dizajnera. Još smo u procesu stvaranja moje vjenčanice, ali znamo kako će otprilike izgledati, imamo još vremena.

EXTRA: Udajete se u svibnju, je li sve spremno?

- Neću vam puno govoriti o tome. Udajem se, odlučili smo se za Karibe. Bit ćemo tamo deset dana, samo Tin i ja, bez kumova, bez ikoga. Eto...

EXTRA: Kako su reagirali vaši prijatelji i obitelj kada ste im rekli da ćete na vjenčanju biti samo vas dvoje?

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Leona Paraminski: Tin me zaprosio bakinim prstenom

Leona Paraminski: Tin me zaprosio bakinim prstenom

“Zaručena sam! Tin me zaprosio i ženimo se iduće godine!”, ekskluzivno nam je priznala jedna od najuspješnijih hrvatskih glumica, Leona Paraminski… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika