30.03.2012. / 08:54

Autor: Nacional.hr

Operiran Ranko Ostojić

"Sinoć su me operirali na Rebru. Sam sam kriv. Odgađao sam odlazak doktoru radi obveza, a ovako sam napravio puno gore pa me nema do idućeg četvrtka", napisao je Ostojić na Facebooku

ArhivaArhivaMinistar unutarnjih poslova Ranko Ostojić primljen je u KBC Zagreb radi manjeg operativnog zahvata tijekom kojeg mu je odstranjen apsces u području glutealne regije, izvijestio je jutros vladin Ured za odnose s javnošću. Informaciju je jutros iza 6 sati sam podijelio na Facebooku s prijateljima.

"'Sinoć su me operirali na Rebru...sam sam kriv....odgađao sam odlazak doktoru radi obveza , a ovako sam napravio puno gore pa me nema do idućeg četvrtka...sve u svemu prošlo je dobro, brzo sam nazad....", napisao je Ostojić na Facebooku dodajući kako mu je najviše žao što ne može u subotu ići na Plitvice gdje se obilježava 21. obljetnice akcije "Plitvice" i pogibije hrvatskog redarstvenika Josipa Jovića. Ostojić je na kraju ostavio i poruku novinarima.

"Mojim omiljenima novinarima poručujem da će doći službeno Vladino priopćenje pa molim da točno prenesu da ne nađu nešto rasističko", poručio je novinarima Ostojić, ironično valjda aludirajući na vlastitu izjavu od prije dva dana prema kojoj 'više od 50 posto imovinskih delikata na području Međimurja počine pripadnici Romske nacionalne manjine'. "Da nema tih djela, Međimurska bi županija bila među najsigurnijim županijama u Hrvatskoj", poručio je tom prilikom Ostojić, navukavši na sebe optužbe za rasizam.

Vezane vijesti

Isprika Bruxellesa Ostojiću

Isprika Bruxellesa Ostojiću

"Idemo dalje. Europska delegacija u RH nam se ispričala i izjavila kako preporuka Bruxellesa da ne žurimo s izborom glavnog ravnatelja nije njihov… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 30.03.12. 10:38

Ranko nemoj dugo izbivati.Hrvatska je ugrožena sa svih strana a ti se izležavaš.Moraš pod hitno pronaći odabrani kadar ,koji ima stvarno znanje i sposobnost organizirati sigurnosnu službu Hrvatske.Država nam je ogoljena i ranjiva po svim stranama.Nemamo sigurnosni aparat a to što misliš da je dobro,obično je leglo nesposobnih i paradnih konja.Hrvatska je zaista ugrožena sa svih strana ,od susjednih politika do kriminalnih klanova u okruženju,a mi ni da se pomaknemo.Fulaš Ranko i to debelo.Uskoro bi zaista i tvoja i naša guzica mogle biti rešeto.Samo tu neće nijedna kirurgija pomoći.Imaš "Kinga"a okružio si se nesposobnjakovićima koji ti klimaju glavom.U pravu je King kada kaže,da ne želite profi službu za zaštitu poretka i kontraobavještajnu djelatnost i to isključivo zbog veze između političara-kriminalaca,bogatih tajkuna-kriminalaca i stvarnih kriminalaca na terenu(podzemlja).Ta sprega je najveći neprijatelj svake države a vi je njegujete kao zmiju.Nadam se da vas ta zmija i pokosi.Sve do jednoga.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika