04.04.2012. / 11:55

Autor: Nacional.hr

Tom Zanoški produljio s Medveščakom

"Dat ću sve od sebe da u sljedećoj sezoni budem još bolji, da opravdam njihovo povjerenje, ali i da sa Medveščakom napravim korak više u odnosu na ovu sezonu", rekao je Zanoški

Tom ZanoškiTom ZanoškiTom Zanoški, napadač i ljubimac zagrebačke publike, potpisao je novi je ugovor s Hokejaškim klubom Medveščak Zagreb te će i sljedeće sezone nositi plavi dres s brojem 10.

'Dečko s Jordanovca' istaknuo je kako namjerava u Medveščaku ostati duže vrijeme i kako želi sa suigračima ići dalje.

"Niti u jednom trenutku nisam razmišljao o drugom klubu, jer sam već prošle godine kad sam potpisivao za Medveščak razmišljao kako bih želio ovdje ostati na duže vrijeme, a ne samo jednu sezonu. Drago mi je što mogu igrati u gradu u kojemu sam rođen, u klubu u kojemu sam naučio klizati, ali i pred tako strastvenim i sjajnim navijačima. Hvala ljudima u klubu, ali i treneru što su prepoznali moje kvalitete. Dat ću sve od sebe da u sljedećoj sezoni budem još bolji, da opravdam njihovo povjerenje, ali i da sa Medveščakom napravim korak više u odnosu na ovu sezonu", rekao je Zanoški prilikom potpisivanja ugovora.

Podsjetimo kako se Zanoški igračima Medveščaka priključio se u prošloj sezoni u kojoj je odigrao 58 utakmica, upisao 19 golova i 20 asistencija. Sedam golova je upisao u situacijama kada su Medvjedi imali igrača manje na ledu i time srušio rekord EBEL-a u shorthanded golovima koji je od 2006/2007. godine držao Greg Day.

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika