06.04.2012. / 14:15

Autor: Nacional.hr

Građanima isprika, a Čičku mjesto kraj ogledala

Jovanović je pozvao Ivana Zvonimira Čička, koji ga je nedavno nazvao 'divljakom', da se trojci slobodno pridruži pred ogledalo

Photo: Patrik Macek/PIXSELL Photo: Patrik Macek/PIXSELL Ministar Željko Jovanović ispričao se putem Facebooka građanima jer je Mamiću, Markoviću i Srebriću poručio da se uhvate za ruke, stanu pred ogledalo i pljunu u to što vide. "Moja poruka trojci da stanu pred ogledalo na sreću apsolutno je neprimjerena za ogromnu većinu građana Hrvatske i ja im se ispričavam što su je morali čuti", napisao je Jovanović, pravdajući se pritom kako je spornu rečenicu izrekao jer je 'to je jedini jezik koji spomenuta trojka razumije'.

Jovanović je, doduše, nakon toga nastavio u prethodnom stilu, pozivajući Ivana Zvonimira Čička, koji ga je nedavno nazvao 'divljakom', da se trojci slobodno pridruži pred ogledalo.

Jovanović je u istoj poruci napisao kako 'ministar ne smije lagati, varati, krasti, trošiti javni novac za stranačke i osobne potrebe, ne smije puniti stranačke crne fondove, ne smije osmišljavati projekte poput Fimi medije kojima zloupotrebljava proračunski novac'. "Kada razgovara sa građanima ministar mora pokušati poslati poruku tako da oni kojima je poruka namijenjena razumije što im poručuje", poručio je Jovanović.

Kao da je predsjednik SKJ

Prije njegove poruke, navijači Dinama otvorenim su priopćenjem prozvali Jovanovića zbog riječnika kojim se koristi. Priopćenje donosimo u cijelosti:

Upozorili smo da je žalosno što mediji daju toliku pozornost huliganima koji vrijeđaju, plaše i fizički napadaju druge ljude koji ne misle kao oni. Pitali smo kada će državne institucije počet provoditi zakone i reći dosta huliganima. Sada nakon što su prošla 4 mjeseca vidimo da je situacija još gora, da su se politika i mediji udružila sa huliganima.

Ministar Jovanović se ponaša i prijeti kao da je predsjednik SKJ, kao da ne zna da republika Hrvatska ima svoje istitucije kao što je sudstvo i tužiteljstvo, žalosno je što se ministar u vladi RH može spustiti na tako nisku razinu sa svojim izjavama i da se mora udruživati sa huliganima sve radi svog osobnog rata sa Zdravkom Mamićem i Vlatkom Markovićem.

Molimo vas ministre Jovanoviću da dopustite istitucijama pravne države da počmu provoditi zakone i da očiste močvaru huligana, za nas su huligani svi oni koji krše zakone RH i uništavaju naš klub Dinamo bili to navijači, sportski dužnosnici ili političari.

Najžalosnije je to što naša najveća televiziska kuća (HRT) kojom upravlja politika odnosno političari na vlasti među kojima je i ministar Jovanović zove čovjeka koji stoji iza nereda i koji vodi napade na sve one koji ne misle kao oni i da mu se dopusti da iznosi tolike neistine da se tom čovjeku daje toliki medijski prostor to nam samo govori da su se politika i huligani udružili.

Za nas istinske navijače Dinamo je bio i ostao simbol Hrvatstva i kroz taj klub smo za vrijeme Jugoslavije izražavali naše nacionalne stavove to se najbolje moglo vidjeti na utakmici Dinamo - Crvena Zvezda 13. svibnja 1990.

Zato prestanite rušiti naš NK DINAMO

Udruga Navijača Dinama Sudionika Domovinskog Rata

Vezane vijesti

E moj Karamarko, malograđanine...

E moj Karamarko, malograđanine...

Ministar obrazovanja Željko Jovanović nazvao je na svom Facebook profilu predsjednika HDZ-a "malograđaninom", nakon što je ovaj na svečanosti… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 06.04.12. 14:32

Mi se vidi kak Udruga Navijača Dinama Sudionika Domovinskog Rataje" na mamićevom platnom spisku, a ovaj "proglas" je napisal sam lopina mamić ko i onaj grafit s paravinjom.
Hajd mamiću lopove nestani više!
Ministre nagazi bandu "do daske" žurno!!!


registracija
27/8/09

Lujo1, 06.04.12. 14:37

Je, zaboravil sam reći - pa mamić je prvi huligan, nasilnik, prostak, bolesnik, kriminalac, neobrazovani galamđija i td. u ovoj državi, pa kak to da ga ova "udruga" prvoga ne proziva?
Pa ko krade u kompi s bandićem, pa ko tuće državne činovnike po njihovim uredima, pa ko na najvulgarnije naćine vrijeđa novinare, igraće i sve ljude, a poglavito zdrav razum i td i td?
Hajd mamiću kad drugi put sroćiš sličan "proglas" ne zaboravi niti sebe, a ministar je s ogledalom potpuno u pravu.
Je istina boli lupeža i kavanske "branitelje"!


registracija
23/12/11

jebokomunjare, 06.04.12. 15:51

DINAMO je najtrofejniji Klub u zadnjih 20 godina sa ovih Prostora i to je problem JOVANOVICA..he.he.he


registracija
27/11/11

Culex, 06.04.12. 16:13

Hdz traži smijenu g. ministra Željka Jovanovića!?Bože što bi ti profanirani likovi iz vrha velikoizdajničke udruge(HDZ) dali da g. Jovanović"propiša krv" za svu mast što im je svojim dosjetkama i parabolama vadio na sjednicama Sabora! Ono da je vrh HDZ zločinačka organizacija..ti pokvarenjaci jednostavno ne mogu probaviti.Oni traže smijenu jednog od najhrabrijeg(rekao bih iza Vlade Gotovca) člana saziva Sabora?Koliko su ti ljudi nisko pali vidi se sada kada više nema vlasti iza koje su se godinama pjenili i prijetili! Čitam ovaj opskuran panflet navodnih dinamovih navijača i ,sasvim sam siguran,izmišljenih branitela.Cijeli grad Zagreb voli Dinamo i nosi ga u srcu!No,to nije ovaj Dinamo!Nosimo u srcu Dinamo kao Siniša Glavašević srušeni i opustošeni Vukovar! Nikakovi mamići ni bandići ne mogu dekretom narediti ljubav za ovaj patvoreni,periferni duhom i pameti klub.Mi ,pravi fanovi SRCA DINAMA nikada ne posustajemo! Dolazi dan kad će svi bizarni likovi u Maksimiru otići u zaborav,NISU TU NI BILI!!! Bravo ministre,i hvala na pomoći u tome!


registracija
16/6/10

nosonja, 06.04.12. 17:00

Jebo,jebo,jebokomunjare,dalje se fučka.


registracija
15/8/09

vergilia, 06.04.12. 17:49

Hehe..:))
Kad primitivnom tiraninu i prostaku veliš da je prostak, onda si nepristojan - stvarno je osebujna ta naša sportska kultura!


registracija
28/1/12

Bvalen16, 07.04.12. 12:28

Sa primitivcima moraš razgovarati njihovim jezikom tj.spustiti se na nivo Mamića,Markovića i sličnih.Čuj ovoga Dinamo je najtrofejniji klub hahaha jaka konkurencija pa i u toj jadnoj konkurenciji radi korupcija i prodaju se utakmice..reži ministre sve od reda ,vrijeme je da se ta seljačka mafija(haha elita) rastjera


registracija
28/1/12

Bvalen16, 07.04.12. 12:36

Super je Mamičev plačeni proglas...Prestanite rušiti Dinamo..dakle Mamić je Dinamo,Mamić je svetinja...u prdekanu sa prostakom i vratite dostojanstvo nogometu i Dinamu jer dok god u HNS-u vladaju Marković i Mamić ništa od pravog nogometa..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika