11.04.2012. / 12:49

Autor: Nacional.hr

Global Finance proglasio Zagrebačku banku najboljom u Hrvatskoj

Kriteriji za odabir banaka uključivali su među ostalim porast imovine, profitabilnost, dugoročne strateške odnose sa klijentima, kvalitetu korisničkih servisa, konkurentnost cijena i inovativnost proizvoda

Franjo LukovićFranjo LukovićUrednici financijskog časopisa Global Finance objavili su, devetnaestu godinu zaredom, listu najboljih banaka srednje i istočne Europe u okviru svojeg izbora "Best Emerging Markets Banks 2012".

Prema navedenoj listi na kojoj se nalaze banke iz 22 zemlje, Zagrebačka banka je proglašena najboljom bankom u Hrvatskoj.

Kriteriji za odabir banaka uključivali su među ostalim porast imovine, profitabilnost, dugoročne strateške odnose sa klijentima, kvalitetu korisničkih servisa, konkurentnost cijena i inovativnost proizvoda.

Od 1987., časopis Global Finance pouzdan je izvor vijesti i analize za većinu međunarodnih financijskih stručnjaka s 180.000 čitatelja u 163 zemlje.

Vezane vijesti

Masna bankarska zarada na valu krize

Masna bankarska zarada na valu krize

Banke u Hrvatskoj su u razdoblju od 2008. do 2011. godine samo na kamatama zaradile 42 milijarde kuna, u istom razdoblju banke su naplatile ukupno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika