03.05.2012. / 10:11

Autor: Hina

U Saboru stanka zbog intervencije policije u Pučišćima

Dragutin Lesar (Hrvatski laburisti) stanku je zatražio zbog, kako je kazao, intervencije specijalne policije na radnike Jadrankamena i protuzakonitog određivanju kućnog pritvora predstavnicima radničkog vijeća i članovima sindikata

Dragutin LesarDragutin LesarHrvatski laburisti odmah su jutros na početku zasjedanja Hrvatskog sabora zatražili desetominutnu stanku zbog intervencije policije u Pučišćima na Braču, a zahtijevu za stankom potom su se pridružili i drugi saborski klubovi.

Dragutin Lesar (Hrvatski laburisti) stanku je zatražio zbog, kako je kazao, intervencije specijalne policije na radnike Jadrankamena i protuzakonitog određivanju kućnog pritvora predstavnicima radničkog vijeća i članovima sindikata.

Predsjednik Hrvtskog sabora Boris Šprem odobrio je stanku, a svoje obraćanje nakon stanke najavili su i predstavnici još nekoliko klubova.

U Pučišćima na Braču jutros je pred upravnom zgradom Jadrankamena koji je u stečaju, te pred pogonima te tvrtke počela "policijska asistencija" kako bi omogućila sudskom ovršitelju Ivi Bučanu ulazak u tu tvrtku. Policija je također "opkolila" kuće čelnika Nezavisnog sindikata Jadrankamena.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
7/4/11

ivanovac, 03.05.12. 11:07

Ovo je argument više zašto sam izašao iz SDP-a i zašto više nisam član SDP-a. Ovakav dosadašnji način rada Vlade i gospodina Milanovića koji je usmjeren protiv
stanovnika RH i prvenstveno radnika suprotan je i Ustavu RH ali i Statutu SDP-a. Žalosno je da se šalje policiju na radnike a kriminalci mirno šeću državom i bezbrižno troše novac koji su pokrali iz opljačkanih poduzeća.
Sramotno i tragično za 21. stoljeće.
Jadrankamen valjda treba još više opljačkati kroz stečajni postupak od jedno 5 godina, a dotle će se i broj radnika koji su ostali bez posla vjerojatno smanjiti, jer dotle neće imati od čega živjeti.
Bravo Vlada!!!!


registracija
24/7/11

mrvek, 03.05.12. 11:41

Lesar svi ste vi isti, licemjeri i lažovi. Što ste dobili od te stanke od 10 minuta? Umjesto da napustite sabornicu i odete na Brač kao podrška radnicima vi tražite stanku od 10 minuta. Žalosna je Hrvatska koja ima ovakav Sabor i ovakve zastupnike. Baš zbog ovakvih spodoba nekako bi opet poželio socijalizam samo bez federacije s bilo kim.


registracija
11/1/10

fluid, 03.05.12. 11:44

Josipoviću i Milanoviću,vi ste svoje položili.Držite i dalje okrenutu pilu naopako te režete granu na kojoj sjedi cijela Hrvatska.Za ovo niste dobili mandat nego upravo za suprotno djelovanje.Potvrdili ste kontinuitet HDZ-a i svojim postupanjem ste dokazali da ste potpuno jednaki.Utoliko ste i gori što ste uporno lagali da niste isti i da će te drugačije.Sram vas bilo i morate odstupiti.Ovo je model za sve što se događa u državi a on kaže da ste nastavili istu politiku te kako nemate namjeru ništa promijeniti u dosadašnjoj praksi pljačke,pretvorbe i otimačine.Vi ste ispali pogrešna i promašena investicija ovoga ponovo prevarenog,naroda.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika