10.05.2012. / 14:04

Autor: Totalsport

Ryan Kinasewich napušta Medveščak

- Žao nam je da igrač odlazi iz Zagreba, no razumijemo njegovu želju za profesionalnim napretkom - izjavio je Ranko Vučinić, glasnogovornik KHL Medveščak

Igrači MedveščakaIgrači MedveščakaNapadač Ryan Kinasewich od 2012./2013. sezone više neće nositi dres KHL Medveščak Zagreb, ali i dalje će igrati u EBEL-u te će s vremena na vrijeme dolaziti u Ledenu dvoranu Doma sportova.

Naime, 28-godišnji Kanađanin hrvatskih korijena odlučio je Zagreb zamijeniti Salzburgom, a KHL Medveščak Zagreb s austrijskim EC Red Bull Salzburgom.

- Žao nam je da igrač odlazi iz Zagreba, no razumijemo njegovu želju za profesionalnim napretkom. Na žalost, obzirom na budžete kojima raspolažemo, a koje kreiramo isključivo sami uz pomoć svojih sponzora i vlastitih prihoda, jednostavno nismo bili u mogućnosti odgovoriti na protuponudu drugoga kluba. - izjavio je Ranko Vučinić, glasnogovornik KHL Medveščak Zagreb i dodao.

-Trenutno razmatramo mogućnosti i dogovaramo uvjete kako bi igrač unatoč odlasku u novi klub ostvario pravo igranja za hokejašku reprezentaciju Hrvatske.

Kinasewich je u Medveščak stigao u sezoni 2010/2011 iz ECHL kluba Utah Grizzliesa, a tijekom protekle dvije sezone u 113 utakmica upisao je 58 golova i 66 asistencija.

Vezane vijesti

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Niko Kovač novi trener Red Bull Salzburga?

Sasvim neočekivano redove aktualnih austrijskih prvaka, nogometaša Red Bull Salzburga, napustio je nizozemski trener Ricardo Moniz. Premda je imao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika