13.05.2012. / 21:25

Autor: Hina

Ratovi narkokartela u Meksiku: Pronađeno 40 trupala

Više od četrdeset unakaženih i osakaćenih tijela pronađeno je pokraj autoceste blizu grada Monterreya, a policija, koja je objavila kako je riječ o jednome od najgorih zločina počinjenih u Meksiku u posljednjih nekoliko godina, sumnja da su počinitelji pripadnici nekog narko kartela.

Više od četrdeset unakaženih i osakaćenih tiIlustracijaIlustracijajela pronađeno je pokraj autoceste blizu grada Monterreya, a policija, koja je objavila kako je riječ o jednome od najgorih zločina počinjenih u Meksiku u posljednjih nekoliko godina, sumnja da su počinitelji pripadnici nekog narko kartela.

Unakažena tijela umotana u vreće i ostavljena uz cestu policija je pronašla rano jutros na autocesti blizu grada Cadereyta Jimeneza, rekli su dužnosnici države Nuevo Leon, dodavši kako je riječ o više od 40 žrtava. Policajac koji je želi ostati anoniman rekao je kako bi se moglo raditi i o 49 ubijenih.

Još nije poznato tko su žrtve masakra. Forenzičari, koji rade na slučaju novinarima su rekli da neka trupla pokazuju naznake raspadanja, što ukazuje na to da je zločin počinjen prije više dana ili čak tjedana.

Ovo je posljednji u nizu masovnih ubojstava počinjenih u zadnjih nekoliko mjeseci u Meksiku, uglavnom u sjevernom dijelu zemlje, gdje su članovi narko bande Zetas počeli krvavi rat za kontrolu nad cestama kojima se krijumčari droga.

Vezane vijesti

Nismo došli po pouke iz demokracije

Nismo došli po pouke iz demokracije

Europljani nisu došli na summit G20 u Los Cabos u Meksiku da bi dobivali pouke iz demokracije, rekao je u ponedjeljak novinarima predsjednik Europske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika