23.05.2012. / 15:40

Autor: Totalsport

EP u plivanju: Pavlin i Jovanović u polufinalu

Sanja Jovanović također je izborila polufinale, u kategoriji 100 metara leđno, i to s pretposljednjim vremenom kvalifikacija

Sanja Jovanović Sanja Jovanović Kim Daniela Pavlin i Sanja Jovanović plasirale su se u polufinale svojih kategorija na Europskom plivačkom prvenstvu u Debrecenu u olimpijskim bazenima.

Pavlin je u kategoriji 200 metara mješovito ostvarila 14. vrijeme kvalifikacija (2:17.13) što je bilo dovoljno za ulazak u polufinale. Za pobjednicom kvalifikacija, Mađarkom Katinkom Hosszu, zaostala je velikih šest sekundi i tri stotinke.

Sanja Jovanović također je izborila polufinale, u kategoriji 100 metara leđno, i to s pretposljednjim vremenom kvalifikacija. Otplivala je Dubrovčanka dvije dužine bazena u vremenu 1:02.75 što je bilo za dvije sekunde i 49 stotinki sporije od pobjedničkog Talijanke Arianne Barbieri (1:00.26).

Muškarci nisu bili na razini svojih kolegica iz reprezentacije, pa se tako nijedan od naša tri predstavnika nije plasirao u polufinale. Nikša Roki ostvario je 24. rezultat kvalifikacija u utrci 200 metara leptir, sa zaostatkom od čak četiri sekunde i 35 stotinki za pobjednikom Benceom Biczom (Mađarska).

Roko Šimunić i Saša Gerbec ostvarili su 31. odnosno 34. vrijeme kvalifikacija u kategoriji 50 metara leđno, što također nije bio rezultat dostatan za polufinale.

Pavlin i Jovanović će svoje polufinale utrke plivati u poslijepodnevnom programu današnjeg dana.

Vezane vijesti

Todorović i Pavlin bez finala

Todorović i Pavlin bez finala

Nitko od hrvatskih plivača nije uspio izboriti plasman u finale tijekom prvog dana natjecanja na Europskom prvenstvu u mađarskom Debrecenu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika