02.06.2012. / 10:58

Autor: Hina

Milanović na konvenciji

Idemo raditi!

Idemo raditi, poručio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović članovima svoje stranke koji su se, pod sloganom "Srce dobrih promjena", danas okupili na 12. konvenciji na kojoj će, tri tjedna nakon što su Milanovića potvrdili za predsjednika, birati potpredsjednike te članove SDP-ovog Predsjedništva i Glavnog odbora.

Zoran MilanovićZoran MilanovićIdemo raditi, poručio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović članovima svoje stranke koji su se, pod sloganom "Srce dobrih promjena", danas okupili na 12. konvenciji na kojoj će, tri tjedna nakon što su Milanovića potvrdili za predsjednika, birati potpredsjednike te članove SDP-ovog Predsjedništva i Glavnog odbora.

Burnim aplauzom SDP-ovci su pozdravili Milanovićevo prvo obraćanje kojim je otvorio Konvenciju, a kojim je stranačke kolege pozdravio kao članove pobjedničke stranke i pobjedničke koalicije.

"Čestitam na pobjedi, idemo raditi", poručio je Milanović SDP-ovcima.

Gotovo 2300 SDP-ovih delegata pozvano je na Konvenciju na kojoj će između 34 kandidata birati 17 članova Predsjedništva, od kojih se 13 bira po regionalnoj kvoti (po dva iz pet regija i tri iz Zagreba), a četiri na nacionalnoj razini.

Najviše kandidata za članove Predsjedništva dolazi sa zagrebačkog područja, njih 11, a slijedi Dalmacija odakle dolazi 7 kandidata. Među kandidatima je i većina SDP-ovih ministara u Vladi.

Nakon što budu izabrani u Predsjedništvo stranke, svaki od 17 članova ima pravo kandidirati se za jedno od četiri mjesta potpredsjednika SDP-a, koje će delegati potom i birati.

Koristeći sustav elektronskog glasovanja SDP-ovci će birati i 103 člana Glavnog odbora i to između 364 kandidata.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
19/4/11

aircanada, 02.06.12. 11:48

idemo delati, rekao bi bandić


registracija
9/5/10

lolobrigita, 02.06.12. 12:31

A šta ste dosad radili?


registracija
30/11/10

jato, 02.06.12. 12:56

Ha ha ha , samo što on nezna što znači raditi.
Počeo je koristiti poštapalice bjeloglavog supa, vidim ne piše nam se dobro......crveni kmeri


registracija
3/9/10

vasiona55, 02.06.12. 13:17

@jato nebitno je jesu li crveni, žuti, zeleni...ili neki drugi kmeri ili nekmeri. Bitno je da ti koji se usude voditi državu imaju ideju kuda tu državu i kako tu državu voditi. Sve ostalo su gluposti i bezvezne priče.
Za početak; stavimo se svi, s naglaskom na svi u isti koš, jer svi i jesmo u istome košu, odnosno u istoj državi. Dalje čitaj da je država u sve dubljem i dubljem propadanju, što je poznato i vrtićkoj djeci. Znači da smo svi mi u tom istom propadanju. Zato nam netko, tko vidi izlaz, treba taj isti izlaz trasirati i reći ovo je put za dalje. Ali, tko bi se odrekao svih onih privilegija da svima bude dobro u nekom budućem vremenu, ako se tih privilegija ne žele odreći oni koje smo izabrali da nas vode?
Zato,vladajući;
1.smanjite, ukinite sve beneficije i privilegije s v i m a, apsolutno svima u ovoj državi, znači i sebi samima.
2.sankcionirajte sve one koji se toga ne drže, jer ćete
imati kredibilitet da tako napravite.
3.krenite u vraćanje pokradenoga svim pravnim sredstvima.
4.uspostavite zakonske odredbe kako bi se revitalizirala poljoprivreda, malo gospodarstvo, ulaganja po kratkom postupku.
Nadopunite me, prosim vas.
Sve ostalo su gluposti koje nam serviraju danas Čačić, Linić, Milanović... Jučer su to radili Kosor, Popijač, Milošević...Sve ljudi koji o realnom životu pojma nemaju.


registracija
3/9/10

vasiona55, 02.06.12. 13:23

A to je onda rad i znoj i odricanja. No, znali bi zašto i čemu sve to. Ovako, mi se mali odričemo i budemo se i nadalje odricali, a oni veliki pojma nemaju zašto se to, osim da njima bude bolje, mali odriču. Jer, neke bolje budućnosti za sve nas u ovoj državi, s vladavinom ovih sadašnjih, jednako kao i s vladavinom onih bivših nema na vidiku.


registracija
10/2/12

Hazu, 02.06.12. 13:35

Milanoviću ,ja radim poodavna,a ti si DEMAGOG ,lažov i otkud ti toliki stanovi??????????????????????


registracija
6/4/12

elem, 02.06.12. 13:48

Što ne pitaš hadezeovsku gerilu od kuda njima tolika imovina. Npr. Sanaderu i sličnima


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika