08.06.2012. / 11:30

Autor: Nacional.hr

Novi masakr američkih bespilotnih letjelica

"Svaki odrasli muškarac ubijen u označenoj zoni napada je terrorist, osim ako mu se posthumno ne dokaže suprotno", tvrdi Woods

Foto: Ilustracija (Reuters)Foto: Ilustracija (Reuters)Američke bespilotne letjelice ubile su početkom tjedna više od 27 Pakistanaca u najnovijim napadima u sklopu operacije koja sad već traje drugi tjedan, izvještava democracynow.org.

Nagrađivani novinar Chris Woods, koji vodi Ured istraživačkog novinarstva u Londonu, trenutno se bavi i napadima bespilotnih letjelica.

"Svaki odrasli muškarac ubijen u označenoj zoni napada je terrorist, osim ako mu se posthumno ne dokaže suprotno", tvrdi Woods i dodaje kako je CIA pojačala svoje napade u Pakistanu, koji nisu viđeni skoro godinu dana.

Novinari democracynow.org ističu kako je prije tjedan dana New York Times pisao kako je predsjednik SAD-a, Barack Obama, imao uvid u ‘tajni popis' s imenima i fotografijama pojedinaca koji bi trebali biti ubijeni u napadima bespilotnim letjelicama.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

registracija
20/8/10

McCoy, 08.06.12. 14:55

Bravo, pobite celo selo i onda recite da su sve bili teroristi. I ko ce da dokaze suprotno? A ona Klintava ce da kuka o jadnim Sirijskim teroristima.
Stoko....


registracija
5/10/11

Dragi, 08.06.12. 15:03

Kako mogu "humani i demokratski" Amerikanci da izvrše zločin? Oni se samo bore za ljudska prava, a zločinci su samo balkanske budale, koje su dozvolile da ih ti američki majmuni uvuku u bratoubilački rat!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika