11.06.2012. / 13:49

Autor: Nacional.hr

Holy podnijela kaznenu prijavu

Podsjetimo, prije no što je odstupila s mjesta ministrice Mirela Holy podnijela je prijavu i zbog upućenih joj prijetnji smrću, što policija već istražuje

Mirela HolyMirela HolyKako je i najavila, bivša ministrica okoliša Mirela Holy podnijela je policiji, ali i DORH-u kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe zbog neovlaštenog nadzora i upada u privatnu korespondenciju.

Kako prenosi Jutarnji list, u svojoj je prijavi Mirela Holy navela kako su joj prekršene ustavne odredbe o pravu na privatnost.

Također, navela je kako je informaciju o tome da će sporni e-mail dospjeti u javnost dobila od Ankice Mamić, vlasnice marketinške agencije koja se brine o odnosima s javnošću prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića.

Podsjetimo, prije no što je odstupila s mjesta ministrice Mirela Holy podnijela je prijavu i zbog upućenih joj prijetnji smrću, što policija već istražuje.

Ministar policije Ranko Ostojić najavio je kako će se policija pozabaviti i ovim slučajem čim Mirela Holy podigne kaznenu prijavu.

Šef Uprave HŽ Holdinga Rene Valčić u priopćenju odaslanom medijima istaknuo je kako sporni e-mail nije došao od njega.

Vezane vijesti

'Reciklirat ćemo te, baciti u peć i spaliti'

'Reciklirat ćemo te, baciti u peć i spaliti'

"Reciklirat ćemo te, baciti u peć i spaliti! Da, doslovce takvu poruku dobila sam u pismu čim sam najavila da krećem u radikalne promjene… Više

Komentari

registracija
24/7/11

mrvek, 11.06.12. 14:39

šteta što ne možeš napisati prijavu zbog svoje gluposti.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika