12.06.2012. / 18:29

Autor: Hina

Na HRT-u javna rasprava o programskim obvezama

Hrvatska radio televizija (HRT) uputila je danas poziv gledateljima i slušateljima da se uključe u javnu raspravu o Prijedlogu programskih obveza HRT-a za sljedećih pet godina, koji je preduvjet za potpisivanje Ugovora između HRT-a kao javnog rtv servisa i Vlade Republike Hrvatske.

Raspravlja se o programu HRT-a Raspravlja se o programu HRT-a Hrvatska radio televizija (HRT) uputila je danas poziv gledateljima i slušateljima da se uključe u javnu raspravu o Prijedlogu programskih obveza HRT-a za sljedećih pet godina, koji je preduvjet za potpisivanje Ugovora između HRT-a kao javnog rtv servisa i Vlade Republike Hrvatske.

Kako bi se svim gledateljima i slušateljima omogućilo da iznesu mišljenje o Prijedlogu, navodi HRT, sudjelovanje u raspravi bit će omogućeno putem televizije, radija, foruma i internetskih stranica.

Na Prvom programu Hrvatskog radija u srijedu, 13. lipnja (11,10 sati) bit će emitirana posebna emisija o prijedlogu programskih obveza, a Hrvatska televizija o toj će temi govoriti u emisiji "Hrvatska uživo" u utorak, 19. lipnja (17,25 sati). U srijedu, 20. lipnja, od 14 do 16 sati na HRT-u će biti održan i okrugli stol na HRT-u, na koji će biti pozvani predstavnici raznih društvenih institucija, a moći će se izravni pratiti na Trećem programu Hrvatskoga radija. Tijekom srijede, 13. lipnja, bit će otvoren i poseban odjeljak za raspravu o ovoj temi na stranicama HRT-ovog Foruma (http://forum.hrt.hr/).

Tekst programskih obveza dostupan je na internetskim stranicama HRT-a (www.hrt.hr).

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika