15.06.2012. / 13:46

Autor: Nacional.hr

Adris grupi nagrada za regionalnog biznis partnera

"Biti u društvu najboljih znači ponajprije izgraditi poslovnu vjerodostojnost, i to u uvjetima kada je globalizacija gotovo dovršila svoj posao", rekao je predsjednik Uprave Adris grupe Ante Vlahović

Ante Vlahović na uručenju nagradeAnte Vlahović na uručenju nagradeAdris grupa dobila je prestižnu nagradu za poslovnu izvrsnost Regionalni biznis partner 2012., kao najbolja kompanija iz Hrvatske. Na svečanoj dodijeli u Beogradu nagradu je primio predsjednik Uprave Adris grupe, mr. Ante Vlahović.

Dobitnika nagrade biraju same kompanije iz regije, ocjenjujući svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju deset visoko postavljenih kriterija. Konačna odluka donesena je na temelju analize svih dobivenih rezultata koji su potvrdili da je Adris grupa ostvarila dobre poslovne rezultate, poštovala visok stupanj profesionalnosti i etičnosti, uvažavala svoje poslovne partnere, klijente i potrošače te vodila računa o širim društvenim interesima, lokalnoj zajednici i ekološkim imperativima okruženja.

Primajući nagradu predsjednik Uprave Adris grupe, mr. Ante Vlahović je, uz ostalo, rekao: „Biti u društvu najboljih znači ponajprije izgraditi poslovnu vjerodostojnost, i to u uvjetima kada je globalizacija gotovo dovršila svoj posao". Podsjetio je da su „ stalno jačanje konkurentnosti, uz etičnost u poslovanju, temelji na kojima Adris gradi svoju održivost". Adris grupa, naglasio je Vlahović, „trajno želi ostati i među onima koji ljudima vraćaju nadu".

Adris grupa jedna je od vodećih hrvatskih i regionalnih kompanija. Organizirana je u dvije osnovne strateške poslovne jedinice - duhansku, koju objedinjuje TDR d.o.o., i turističku, kojom upravlja Maistra d.d. Uz to, Adris grupa danas upravlja značajnim tvrtkama u grafičkoj industriji i distribuciji, uz rastući segment prehrambene industrije. Danas posluje s godišnjim prihodom od tri milijarde kuna i zapošljava 4.000 radnika. U posljednjih pet godina kompanija je investirala više od tri milijarde kuna, što je ubraja među vodeće investitore u regiji.

Godišnja nagrada Biznis partner, koju dodjeljuje Mass Media International, prestižno je regionalno priznanje za poslovnu izvrsnost, etičnost i odgovornost u svim djelatnostima. Nastalo je prije osamnaest godina, a u konkurenciji za nagradu su svi poslovni subjekti iz Slovenije, Mađarske, Rumunjske, Moldavije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore, Albanije, Makedonije, Bugarske, Grčke i Cipra.

Vezane vijesti

Vlahović: Adris grupa spremna za novi poslovni iskorak

Vlahović: Adris grupa spremna za novi poslovni iskorak

Sjednicom Glavne skupštine Adris grupe, održanom danas u Rovinju, završilo je održavanje godišnjih skupština dioničara svih trgovačkih društava u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika