20.06.2012. / 14:43

Autor: Nacional.hr

Podravka organizira e-learning konferenciju

„Znanje u fokusu" upućuje na važnost njegovanja znanja kao konkurentske prednosti organizacija

Konferencija je namijenjena menadžerima iz područja ljudskih resursa, voditeljima e-learning projekata u organizacijama, menadžerima i stručnjacima iz područja upravljanja znanjemKonferencija je namijenjena menadžerima iz područja ljudskih resursa, voditeljima e-learning projekata u organizacijama, menadžerima i stručnjacima iz područja upravljanja znanjem"Znanje u fokusu" naziv je prve hrvatske konferencije o mogućnostima primjene e-learninga, isključivo u korporacijskom okružju koju organizira Podravka. Cjelodnevna konferencija okupit će u Koprivnici 14. rujna vodeće HR menadžere hrvatskih i stranih kompanija poput Coca-Cole, Vipneta, Microsofta, Plive, Saponije, HOK-a, Volksbanke, Auraloga, SkillSofta, Cognite, Posao.hr i HRCentra.

Specifičnost konferencije je fokusiranost na primjenu novih tehnologija u procesima obrazovanja i upravljanja znanjem isključivo u korporativnom sektoru. Dok je u akademskoj zajednici e-učenje već odavno prepoznato, na ovoj konferenciji raspravljat će se o tome kako se snašao korporativni sektor. Podaci govore da je e-learning u korporacijskim rukama postao moćan poslovni alat iskorišten na različite inovativne načine, a sve u cilju poticanja inovativnosti, kreativnosti i intelektualnog potencijala zaposlenika.

Krovna tema ove konferencije „Znanje u fokusu" upućuje na važnost njegovanja znanja kao konkurentske prednosti organizacija, a polaznicima će omogućiti razmjenu iskustava i stjecanje novih spoznaja o mogućnostima, izazovima i trendovima primjene ICT u provođenju različitih procesa učenja u organizacijama.

Teme: Imajući u vidu raznolikost primjene tehnologije e-learninga u poslovanju program pokriva širok spektar tema; od uloge e-learninga u procesima cjeloživotnog učenja i održivog razvoja do konkretnih primjena u prodaji, poslovnoj kvaliteti i ostalim poslovnim područjima. Posebna vrijednost konferencije su studije slučaja iz različitih hrvatskih i svjetskih kompanija: e-learning kao alat upravljanja znanjem, kako upravljati talentima uz pomoć tehnologije e-learninga, kako provoditi online testiranja zaposlenika, izazovi e-learninga i prodajne edukacije, koje su specifičnosti izrade e-learning sadržaja, zašto je instrukcijski dizajn toliko važan, kakva je veza između e-learninga i ISO 9001:2000, kako e-learning može pomoći pri upravljanju kvalitetom, što kažu istraživanja, m-learning, social learning i ostali trendovi...

Konferencija je namijenjena menadžerima iz područja ljudskih resursa, voditeljima e-learning projekata u organizacijama, menadžerima i stručnjacima iz područja upravljanja znanjem, IT stručnjacima koji rade na podršci upravljanju znanjem, kao i svima zainteresiranima koji se na bilo koji način bave ili planiraju baviti e-learningom u svojim organizacijama.

Humanitarni karakter: Uplatom kotizacije pomaže se školovanju studenata u sklopu zaklade „Zlata Bartl" kojoj je svrha promicanje i poticanje stvaralačkog i inovativnog znanstvenoistraživačkog rada među visokoobrazovanim mladim ljudima, osobito u tehničko-tehnološkoj oblasti, kojom se bavila prof. Zlata Bartl.

Broj sudionika je ograničen, stoga pozivamo sve zainteresirane da se što prije prijave preko web stranice konferencije: http://www.podravka.hr/karijera/e-learning-konferencija/.

Vezane vijesti

Pravomoćno oslobođeni Šestak, Marinac i Šket

Pravomoćno oslobođeni Šestak, Marinac i Šket

Županijski sud u Varaždinu - Stalna služba u Koprivnici, odbio je žalbu Općinskog državnog odvjetništva čime je potvrđena oslobađajuća presuda bivšim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika