Objavljeno u Nacionalu br. 384, 2003-03-26

Autor: Nacionalova redakcija

SAD

Obitelj poginulog marinca protiv Busha

Obitelj marinca poginulog u padu helikoptera na samom početku rata protiv Iraka žestoko je kritizirala američkog predsjednika Georgea W. BushaObitelj marinca poginulog u padu helikoptera na samom početku rata protiv Iraka žestoko je kritizirala američkog predsjednika Georgea W. BushaObitelj marinca poginulog u padu helikoptera na samom početku rata protiv Iraka žestoko je kritizirala američkog predsjednika Georgea W. Busha jer je krenuo u nepotreban rat, u kojem je poginuo njihov sin i brat. Kendall Waters-Bey, rodom iz Baltimorea, bio je stacioniran u kalifornijskoj bazi Camp Pendleton. Poginuo je kad je njegov helikopter u pustinjskoj oluji prevozio britanske vojnike.
Njegov otac Thomas Waters-Bey ogorčen je zbog pogibije sina, a to je i rekao novinarima koji su došli posjetiti obitelj poginuloga. Pred kamerama je pokazivao fotografiju sina i rekao: ”Želim da Bush vidi sliku mojeg jedinog sina koji je poginuo nizašto.”

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika