14.04.2007. / 09:58

Autor: Ana Kirin

ZAGREB

Navijači napali srpske hokejaške reprezentativce

U petak 13. travnja oko 17 sati popodne na Trgu bana Jelačića napadnuti su hokejaški reprezentativci Srbije koji u Zagrebu sudjeluju na svjetskom prvenstvu 2. divizije. Zagrebačka policija je izvjestila da je hokejaše napala skupina od 20-ak mlađih muškaraca koji su se nakon toga udaljili u nepoznatom pravcu.

Hokejaši su u petak oko 15 sati autobusom došli na Kaptol, nakon čega su se podijelili u grupice kako bi prošetali središtem Zagreba i popili piće u nekom od kafića. Oko 17 sati na Trgu bana Jelačića grupi od sedam hokejaša s leđa je prišlo 20-tak mladića koji su ih počeli vrijeđati, a potom su ih i fizički napali. Srbijanski hokejaši razbježali su se po Jelačićevu trgu te se opet okupili u blizini Bakačeve ulice, gdje su pričekali policiju koja ih je otpratila do hotela.

Policija je priopćila da među srpskim hokejašima nije bilo ozlijeđenih, odnosno da nisu imali vidljivih ozljeda te da su odbili liječničku pomoć.

Hokejaši su policiji rekli da su ih napali Bad Blue Boysi kojima su se pridružili građani na Trgu. Iz policije međutim navode da to ne mogu potvrditi jer su prije njezina dolaska napadači pobjegli.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika