27.04.2007. / 08:34

Autor: Martina Zeković

HSP

Đapić već ima prve ljude na listi za parlamentarne izbore

Hrvatska stranka prava već ima prve ljude na svojoj listi za parlamentarne izbore u devet izbornih jedinica u Hrvatskoj i u 11. jedinici za dijasporu. Predsjednik stranke Anto Đapić, koji je ujedno odlučio o tome tko će se naći na listi, bit će nositelj svih HSP-ovih lista.

Tako će u I. izbornoj jedinici prvi na HSP-ovoj listi biti Miroslav Rožić, u II. Pero Kovačević, u III. Mate Granić, u IV. Anto Đapić, u V. Vlado Jukić i u VI. Pejo Trgovčević. U VIII. izbornoj jedinici prvi na listi bit će Ivan Kirin, u IX. Tonči Tadić i X. Ruža Tomašić, a što se tiče VII. postoje neke dvoje koje bi se trebale obih dana razriješiti.

Prvo mjesto u Izbornoj jedinici za dijasporu Đapić će ponuditi županu Zapadnohercegovačke županije Zvonimiru Jurišiću, a ne pristane li on, svakako će se na toj listi naći Hrvat iz BiH.

Predsjedništvo HSP-a održat će sjednicu 22. svibnja, kad će stranka prirediti i donatorsku večeru za podizanje spomenika Anti Starčeviću u Osijeku.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika