10.05.2007. / 13:24

Autor: Martina Zeković

NAGRADA ZLATNA RUŽA

"Piramida" proglašena najboljim svjetskim showom

Najboljim svjetskim showom, u srijedu je na svečanoj dodjeli prestižne nagrade Rose d´Or ili Zlatna ruža, koja se smatra najvećom nagradom u TV industriji, proglašena je "Piramida". Nagradu je primio Dubravko Merlić, autor koncepta i direktor nezavisne producentske kuće Castor Multimedia koji je sretnu vijest odmah javio Željki Ogresti tijekom emitiranja «Piramide». TV stručnjaci koji su činili žiri, izabrali su "Piramidu" među 358 predloženih emisija iz 32 zemlje. Nominirane emisije razvrstane su u sedam kategorija, a "Piramida" je dospjela u najzahtjevniju "show" kategoriju.

Tom se nagradom "Piramida" se svrstala na listu prijašnjih dobitnika kao što su, primjerice, "Deal or not Deal" (Uzmi ili ostavi, 2006.), "Strictly come dancing" (Ples sa zvijezdama, 2005.), "Pop Idol" (2002.),"The Weakest link" (Najslabija karika, 2001.) i "Who wants to be a millionare?"(Tko želi biti milijunaš, 1999.).

Vezane vijesti

I Kosovo i Unija i 'izborna krađa'

I Kosovo i Unija i 'izborna krađa'

Kandidati u drugom krugu izbora za predsjednika Srbije Boris Tadić i Tomislav Nikolić u srijedu navečer su se, u predizbornoj raspravi na državnoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika