28.09.2007. / 15:11

Autor: Marko Dejanović

NOVI ISPAD

Mamić izvrijeđao novinare

Čak ni YouTube nije ostao pošteđen pri Mamićevom monologu. I za ovu popularnu internet stranicu je ustvrdio da ju nabije na spolovilo.

Ogorčen zbog načina na koji prate stanje u Dinamu, izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić opet je na sebi svojstven način napao novinare. Posebno se uhvatio psovanja majki novinarima 24sata.

Mamića su naljutili napisi o mogućem otkazu treneru Ivankoviću. Stajući u njegovu obranu Mamić je prvo žustro, ustvrdivši da Ivanković može izgubiti i prvenstvo i kup,  siguran od otkaza, a onda i uvredama stao udarati po novinarima.

„Je... vam mater svima koliko vas ima u 24 sata, ja bi se ubio kad bi radio kao vi. Pi... vam materina bezobrazna, napišite to sve. Vi ste pokvareni, citirajte me“, rekao je pobješnjeli dopredsjednik.

Da stvar bude i pomalo bizarna, Mamić je ukratko objasnio svoje viđenje zašto novinari pišu to što pišu.

„Šaljem putem vas poruku ovim jugoslavenčinama, ovim jugounitaristima, ovim koji žele srušiti Hrvatsku, a rušenje Dinama, ovako kako ga vi rušite, je rušenje Hrvatske. Zapamtite, ne pojedinca, ne trenera, ne dopredsjednika nego rušenje Hrvatske“, objasnio je Mamić.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika