15.10.2007. / 12:30

Autor: Marijana Zrinjski

ZAGREB

Počela isplata pomoći zagrebačkim umirovljenicima

Pomoć zagrebačkim umirovljenicima za listopad isplaćivat će se putem Hrvatske pošte od danas, izvijestio je Gradski ured za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje. Umirovljenici koji nisu primili pomoć na kućnu adresu moći će je podići u poštanskim uredima do srijede, 31. listopada, a nakon toga datuma nema retrogradne isplate pomoći za listopad.

Pravo na novčanu pomoć imaju umirovljenici, hrvatski državljani s prebivalištem u Zagrebu, kojima je mjesečna mirovina ili mirovina i ukupni prihod jednak ili manji od 1500 kuna.

Umirovljenici kojima je mirovina ili mirovina i ukupan prihod jednak ili manji od 900 kuna ostvaruju pravo na 400 kuna pomoći, umirovljenici s 900 do 1200 kuna na 300 kuna, a umirovljenici s 1200 do 1500 kuna na 200 kuna pomoći.

Za dodatne obavijesti građani se mogu javiti na adresu Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje, Nova cesta 1.

Vezane vijesti

Ciparski poziv u pomoć

Ciparski poziv u pomoć

Cipar je u ponedjeljak postao peta zemlja eurozone koja je zatražila financijsku pomoć Europske unije, a ciparska je vlada objavila kako će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika