06.11.2007. / 07:58

Autor: Martina Čizmić

SMRT TOŠE PROESKOG

List Večer: "Kamion je udario Tošin Tuareg"

"S fotografije se jasno vidi da terenac nije udario u kamion, nego je najvjerojatnije bilo suprotno", piše Večer.

Makedonski list Večer u svom je tekstu izrazio sumnju da se u Hrvatskoj lažiraju dokazi o smrti Toše Proeskog.

List tvrdi da je najvjerojatnije kamion zakočio što je uzrokovalo da se Tuareg zabije u njega. Prema policijskom izvješću automobil je prvo udario u branik kamiona da bi se potom podvukao pod njega i udario u lijevu gumu, a krovo udario u sanduk ispod kamiona.

List tvrdi da takvog sudara nije bilo te da je to vidljivo na fotografijama sa mjesta nesreće. "S fotografije se jasno vidi da terenac nije udario u kamion, nego je najvjerojatnije bilo suprotno", piše Večer.

Kao glavni dokaz navodi ekskluzivnu fotografiju koja navodno pokazuje kako na kamionu nema nikakvih oštećenja. Pišu kako fotografija pokazuje kako na kamionu nije oštećen niti branik. Ipak na fotografiji se vide oštećenja branika, iako jako slabo.

List Večer poziva se i na izjave predstavnika osiguravajućeg društva koji kaže kako postoji osnovana sumnja da je došlo dozanošenja stražnjeg dijela kamiona koji je nakon toga udario u desni prednji dio Touarega i odgurao ga u stranu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika