01.01.2008. / 11:17

Autor: Katarina Zorić

POSJET

Predsjednik Mesić obišao HKZP na Plesu

Mesić je svim hrvatskim građankama i građanima čestitao Novu godinu, zaželjevši im ostvarenje vlastitih ciljeva i ambicija, a istu je želju zaželio i državi

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić u novogodišnjoj je noći posjetio Hrvatsku kontrolu zračne plovidbe (HKZP) u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso. O radu i planovima u 2008. Predsjednika su izvjestili direktor HKZP-a Dražen Ramljak i direktor Sektora upravljanja Ivan Rosić.

Mesić je nakon obilaska novinarima rekao kako HKZP zadovoljava potrebe Hrvatske i šire po pitanju kontrole leta, a istaknuo je kako je sustav HKZP-a organiziran na najvišoj razini te da je ono što je vidio ono što se danas može vidjeti u najrazvijenijim zemljama.

Na molbu novinara da usporedi posao kontrolora leta i predsjednika države, Mesić je rekao da je posao kontrolora leta vrlo težak i zbog pogreške kontrolora leta može biti mnogo ljudskih žrtava, ali da zbog pogreške predsjednika može biti daleko više žrtava.

Mesić je potom svim hrvatskim građankama i građanima čestitao Novu godinu, zaželjevši im ostvarenje vlastitih ciljeva i ambicija, a istu je želju zaželio i državi. A to je bolji život naših građana, funkcioniranje u sigurnosti naših institucija i ostvarenje dva strateška cilja - ulazak u Europsku uniju i NATO savez, istaknuo je Mesić.

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika