09.01.2008. / 11:34

Autor: Katarina Zorić

OPORAVAK

Frane Lučić na rehabilitciji u Makarskoj

Nakon četveromjesečnog liječenja teških opeklina u splitskom KBC-u, za vrijeme boravka u Makarskoj mladom Tišnjaninu odredit će se najoptimalniji program fizikalne terapije i medicinske gimnastike

Frane Lučić, jedini preživjeli vatrogasac u kornatskoj tragediji, danas je zaspoečo s programom fizikalne terapije. Lučić se nalazi na trotjednoj rehabilitaciji u specijalnoj bolnicu "Biokovci" u Makarskoj.

Nakon četveromjesečnog liječenja teških opeklina u splitskom KBC-u, za vrijeme boravka u Makarskoj mladom Tišnjaninu odredit će se najoptimalniji program fizikalne terapije i medicinske gimnastike. Prema riječima dr. Marine Šabić iz "Biokovke", makarska zdravstvena ustanova dosad nije imala pacijenta s takvim ozljedama, ali im je čast i velika odgovornost što je za rehabilitaciju izabrana upravo njihova bolnica.

Ante Roso, zamjenik ravnatelja ustanove, izjavio je kako se danas počinje s programom fizikalne terapije te da će Lučiću na raspolaganju biti najbolji prostori i usluge, a u "Biokovci" će se poraditi na zaštiti njegove privatnosti pa je i tomu prilagođena njegova terapija.

Franu Lučića u Makarskoj će posjetiti kolege vatrogasci, najavio je Dražen Glavina, vatrogasni zapovjednik za Makarsko primorje, ali o vremenu i načinu posjeta dogovorit će se naknadno s Franinim ocem.

Vezane vijesti

Lučić: Probali smo pobjeći, ali vatra je bila prebrza i došla nam je s leđa

Lučić: Probali smo pobjeći, ali vatra je bila prebrza i došla nam je s leđa

Svjedočenjem jedinoga preživjelog vatrogasca Frane Lučića na Županijskome sudu u Zadru nastavljeno je suđenje bivšem šibensko-kninskome vatrogasnom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika