10.01.2008. / 18:00

Autor: Marijana Zrinjski

POLICIJSKI NALOG

Obitelj Karadžić ne smije napuštati BiH

Načelnik Kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske Gojko Vasić, danas je objavio da su članovima najuže obitelji haaškog bjegunca, Radovana Karadžića oduzeti osobni dokumenti kako ne bi napuštali Bosnu i Hercegovinu.
Nalog za oduzimanje dokumenata Karadžićevoj supruzi Ljiljani Karadžić, sinu Aleksandru, kreći Sonji te njezinom suprugu Branislavu Jovičevića, izdao je visoki predstavnik za BiH Miroslav Lajčak, a po zahtjevu Haaškog suda u suradnji s bosanskohercegovačkim vlastima.
Sumnje policije da članovi Karadžićeve obitelji ponekad kontaktiraju s vođom bosanskih Srba za vrijeme rata u BiH, inače, bivšim političarom crnogorskog porijekla i psihijatarom, potprijepili su dokazi pronađeni u njihovoj obiteljskoj kući na Palama i stanovima u kojima prebivaju, a koje su nekoliko puta pretraživale međunarodne vojne snage u BiH.

Vezane vijesti

Obrazovni sustav u BiH - "kovačnica mržnje"?

Obrazovni sustav u BiH - "kovačnica mržnje"?

"Školokrečina“ je zbirka objavljenih tekstova Nenada Veličkovića u kojima autor govori o ozbiljnim propustima u obrazovnom sustavu BiH. Podnaslov… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika