03.02.2008. / 10:41

Autor: Katarina Zorić

PREGOVORI S EU

Milanović sumnja u Vladin akcijski plan

Predsjednik SDP-a smatra da bi se Vlada i oporba trebali naći za istim stolom kako bi riješili probleme u pregovorima

Čelnik SDP-a Zoran Milanović sumnja u novi Vladin akcijski plan i smatra da to neće ubrzati pregovore s Europskom unijom. Kako je rekao za Media servis, Vlada ima velikih problema i nikakav akcijski plan neće približiti Hrvatsku Europi jer, kaže, premijer nema kvalitetnu momčad.

"To se ne rješava nikakvim ad hoc akcijskim planovima. Prave riječi za akcijski plan bile bi kvalitetne reforme te dobra i učinkovita diplomacija. Kako toga nemamo, onda se ide sa tzv. akcijskim planovima", istaknuo je Milanović.

Šef SDP-a još je jednom ponovio da bi se i Vlada i oporba trebali naći za istim stolom kako bi riješili probleme u pregovorima, ali u isto vrijeme traži od Sanadera da prestane izbjegavati važna pitanja.

"Premijera pozivam da izađe konačno pred javnost i da se prestane skrivati te da odgovori na neka teška pitanja. Neka kaže govore li visoki predstavnici EU istinu kada spominju određene obaveze koje je Hrvatska navodno preuzela prema EU ili ne govore istinu", zaključio je Milanović.



Vezane vijesti

Ciparski poziv u pomoć

Ciparski poziv u pomoć

Cipar je u ponedjeljak postao peta zemlja eurozone koja je zatražila financijsku pomoć Europske unije, a ciparska je vlada objavila kako će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika