03.02.2008. / 11:14

Autor: Katarina Zorić

SISAK

Uhićena 69-godišnjakinja zbog ubojstva sestre

Mrtvo tijelo 75-godišnje žene pronađeno je jučer u jami iza obiteljske kuće u Janji Lipi

Zbog osnovane sumnje da je počinila kažnjivo djelo ubojstva svoje sestre Kate Burić (75) u Janjoj Lipi, policija je uhitila Mariju Bošnjaković (69) iz istog mjesta i nad njom otvorila kriminalističku obradu, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Mrtvo tijelo 75-godišnje žene pronađeno je jučer u jami iza obiteljske kuće u Janji Lipi, a policija osnovano sumnja da je riječ o nasilnoj smrti.

Marija Bošnjaković je, prema dosadašnjem tijeku kriminalističke obrade, osumnjičena da je još 17. siječnja, nakon svađe, fizički napala svoju stariju sestru Katu, udarila je žeračem za vatru i stolcem, pri čemu ju je ubila. Mrtvu sestru odvukla u šumarak iza kuće, u kojem je iskopala rupu, u koju je bacila tijelo i na njega nabacala granje i razni otpad.

Nestanak Marije Bošnjaković prijavila je njena unuka, dok je Kata Burić tvrdila da je njena sestra otišla od kuće u automobilu zagrebačkih registracijskih oznaka.Prema dosadašnjim saznanjima policije, Kata Burić se, nakon smrti supruga, prije dvije godine doselila kod Marije Bošnjaković, koja ju je primila u svoj dom.

Nad tijelom pokojne Kate Burić obavit će se obdukcije kojom će se utvrditi uzrok smrti.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika