06.02.2008. / 10:23

Autor: Marko Biočina

PETRČANE

Šeks gradi novu vikednicu

"Bila je to jedna od onih tipskih vikendica, napravljenih od siporeksa, stara gotovo pola stoljeća. Većina je takvih kuća odavno srušena, a i moja je bila dotrajala. Vikednicu smo srušili poslije božićnih blagdana i očekujemo da bi nova mogla biti gotova do slijedećeg ljeta", rekao je Šeks naglasivši kako sve valjane dokumenta i dozvole.

Prije nekoliko dana bageri su u potpunosti srušili vikendicu Vladimira Šeksa u mjestu Petrčani pored Zadra. Radi se o kući veličine šezdeset kvadratnih koja se nalazi desetak metara od mora u jednoj uvali između Petrčana i turističkog naselja Punta Skala. Bivši potpredsjednik Sabora vikendicu je kupio prije dvije godina, a navodno ju je platio oko 150 tisuća eura.

Iako se svojedobno spekuliralo kako objekt nema građevinsku dozvolu, bagere koji su srušili kuću nije poslala građevinska inspekcija, već sam Šeks. Naime, on je odlučio srušiti srušiti staru vikendicu i na tom mjestu u istim gabaritima sagraditi novu.

"Bila je to jedna od onih tipskih vikendica, napravljenih od siporeksa, stara gotovo pola stoljeća. Većina je takvih kuća odavno srušena, a i moja je bila dotrajala. Vikednicu smo srušili poslije božićnih blagdana i očekujemo da bi nova mogla biti gotova do slijedećeg ljeta", rekao je Šeks za Večernji list i naglasio kako sve valjane dokumenta i dozvole.

To su potvrdili i susjedi koji su mu i izdali suglasnost za gradnju. "Moj je suprug dobio na uvid projekt i potpisao je Šeksu suglasnost. Šeks je čak pitao smeta li nam nešto oko konobice koju misli urediti. Gabariti su gotovo isti kao i na staroj kući. Ja nisam ni u jednoj stranci, ali mogu reći da je Šeks dobar susjed.", rekla je jedna od susjeda. Inače, zadarska regija vrlo je popularna među političarima.

Svoje vikendice tamo imaju i Branimir Glavaš, Darko Milinović, Anto Đapić, Ratko Maček, Pavao Miljavac i Zdravko Tomac.

Vezane vijesti

Trebamo se lišiti negativne prtljage

Trebamo se lišiti negativne prtljage

Bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i jedan od utemeljitelja HDZ-a Vladimir Šeks izjavio je danas kako Hrvatsku u budućnosti vidi kao demokratsku,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika