21.02.2008. / 13:53

Autor: Katarina Zorić

REAKCIJA

Swoboda žali zbog Milanovića

"Za žaljenje je to što, za razliku od prošlog saziva parlamenta, vođa glavne oporbene stranke nije pozvan da predsjedava Nacionalnim odborom", ističe Swoboda

Izvjestitelj Europskog parlamenta za Hrvatsku Hannes Swoboda izrazio je žaljenje što Hrvatski sabor nije izabrao čelnika najveće oporbene stranke Zorana Milanovića na čelo Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s Europskom unijom.

"Za žaljenje je to što, za razliku od prošlog saziva parlamenta, vođa glavne oporbene stranke nije pozvan da predsjedava Nacionalnim odborom", objavio je potpredsjednik europskih socijalista koji imaju drugu po snazi stranačku frakciju u Europskom parlamentu. "Prekid tradicije nije pozitivan znak. Nadam se da će biti uloženo više napora na ponovnoj uspostavi i održavanju potrebnog nacionalnog konsenzusa", rekao je Swoboda.

Podsjetimo, Hrvatski sabor jučer je izabrao predsjednicu HNS-a Vesnu Pusić na čelo Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s Europskom unijom.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika