02.03.2008. / 11:10

Autor: Katarina Zorić

DRŽAVNI CENTAR 112

Jak vjetar prouzročio poteškoće u mnogim županijama

Jak vjetar na području svih županija prouzročio je mnoge kvarove na visokonaponskoj i niskonaponskoj mreži te je dolazilo do prekida u opskrbi električnom energijom

Državni centar 112 izvijestio je jutros o posljedicama olujnog nevremena koje je jučer poslijepodne zahvatilo Osječko-baranjsku, Vukovarsko-srijemsku, Virovitičko-podravsku, Požeško-slavonsku, Brodsko-posavsku, Varaždinsku i Karlovačku županija.

Jak vjetar na području svih županija prouzročio je mnoge kvarove na visokonaponskoj i niskonaponskoj mreži te je dolazilo do prekida u opskrbi električnom energijom. Na neke prometnice bila su srušena stabla ili grane sa stabala, a jak vjetar nanosio je i limove, daske te druge predmete na kolnik zbog čega je bilo manjih poteškoća u prometu.

U Virovitičko-podravskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji zabilježena su i oštećenja krovova kuća.Nakon što je vjetar prestao jako puhati nadležne ekipe krenule su na sanaciju oštećenja i većina kvarova je do večernjih sati otklonjena.

Prema izvješćima županijskih centara 112 na olujom zahvaćenim područjima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Vezane vijesti

Žalbeno vijeće 'što prije' odlučuje o sudbini novih dokaza

Žalbeno vijeće 'što prije' odlučuje o sudbini novih dokaza

Žalbeno vijeće Haaškoga suda u predmetu "Gotovina i Markač" donijet će odluku o zahtjevu obrane za uvođenjem novih dokaza u žalbeni postupak "što je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika