27.03.2008. / 19:20

Autor: Katarina Zorić

INCIDENT

Maloljetnici napali starije osobe

Skupina je navodno i pastirice gađala kamenjem i vrijeđala ih na nacionalnoj osnovi. Neki ne isključuju mogućnost da su mladići izmanipulirani te kažu kako nije slučajno da se incident dogodio dva dana nakon posjeta potpredsjednika Vlade Slobodana Uzelca obližnjem Islamu Grčkom zobog normalizacije života

Osmeročlana skupina, uglavnom maloljetnika, doseljenika iz BiH, u selu Buković na benkovačkom području gdje žive srpski povratnici, vrijeđala je starije osobe na nacionalnoj osnovi, gađala ih kamenjem, pokušala zapaliti balu sijena te prijetila 90-godišnjaku. Protiv svih bit će podnesene kaznene prijave za nasilničko ponašanje.

Skupina je navodno i pastirice gađala kamenjem i vrijeđala ih na nacionalnoj osnovi. Neki ne isključuju mogućnost da su mladići izmanipulirani te kažu kako nije slučajno da se incident dogodio dva dana nakon posjeta potpredsjednika Vlade Slobodana Uzelca obližnjem Islamu Grčkom zobog normalizacije života.

Svi mladići u pratnji roditelja privedeni su u benkovačku policijsku postaju. U dogovoru s Državnim odvjetništvom protiv njih će biti podnesene kaznene prijave za nasilničko ponašanje maloljetnika.

Vezane vijesti

Video: Na sjeveru Kosova teže ozljeđene tri osobe

Video: Na sjeveru Kosova teže ozljeđene tri osobe

Na sjeveru Kosova nakon jutrošnjih incidenata i ozljeđivanja tri osobe situacija se smiruje, izvještava Tanjug. Sve barikade koje vode prema Zvečanu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika