03.04.2008. / 12:01

Autor: Nina Tomljanović

EXTRA ZONA

Ivanišević posjetio udrugu samohranih očeva

Prije odlaska s obitelji u Los Angeles Goran Ivanišević posjetio je udrugu samohranih očeva Pateros kako bi doznao svoja očinska prava u slučaju da mu njegova Tanja ne oprosti nevjeru, neslužbeno doznaje Jutarnji list. Iako iz Udruge nisu službeno potvrdili ali ni opovrgnuli navodni Goranov posjet zbog zaštite privatnosti klijenata, predsjednik Paterosa Kristijan Katanec izjavio je samo da je ocu teže dobiti skrbništvo nad djecom nego majci jer se majka često smatra boljim roditeljom.

Prema riječima Marice Belajić, ravnateljice Centra za socijalnu skrb u Dugom selu, u Ivaniševićevu je slučaju kao i u svakom drugom najvažniji interes djece te da nije istina da se majka češće stavlja ispred oca. Također je za Jutarnji izjavila da je obiteljski zakon jasan i da oba roditelja unatoč tome što nisu u braku imaju jednaka prava na djecu. Iako mnogi sumnjaju da je tenisač s obitelji otišao u Ameriku jer je htio pobjeći od osude javnosti, on se branio tvrdnjom da odlazak iz domovine znači i veću mogućnost pomirenja s nevjenčanom suprugom.

Vezane vijesti

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Goran Ivanišević demantirao je u srijedu navode Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza kako će volonterski voditi hrvatsku Davis Cup… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika