17.04.2008. / 09:18

Autor: Katarina Zorić

STO DANA VLADE

Friščić: Na unutarnjem planu ima još puno posla

Friščić se teško miri s odustajanjem od ZERP-a, ali nade polaže u jačanje naše flote te otkriva da se gradi čak 46 brodova

Čelnik HSS-a Josip Friščić zadovoljan je radom koalicijske Vlade u prvih sto dana. Smatra da je Vlada uspješna na vanjskopolitičkom planu, ali da na unutarnjem ima još puno posla, objavio je Totalportal.

Friščić se teško miri s odustajanjem od ZERP-a, ali nade polaže u jačanje naše flote te otkriva da se gradi čak 46 brodova.

Iako se u predizborno vrijeme građanima obećavao referendum o ulasku Hrvatske u NATO, predsjednik HSS-a danas smatra kako referendum nije potreban. Ipak, smatra da treba mijenjati Zakon o referendumu.

Na tvrdnje šefa HNS-a Radimira Čačića da je HNS treća stranka po snazi i jedina stranka centra, Friščić je rekao da će se to tek vidjeti za tri i pol godine. "Čačić je rekao i da će biti premijer, a danas govori da je treći. To ćemo još sve vidjeti", rekao je.

HSS će u subotu održati svoju glavnu izbornu skupštinu na kojoj će Friščić ponovno biti izabran za predsjednika. On je, naime, jedini kandidat za tu funkciju, a kaže da je to zato jer su njime zadovoljni u stranci.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika