17.04.2008. / 12:22

Autor: Marko Biočina

ZAGREB

Bandić: Nisam dovoljno bedast da se kladim

Bandić je danas ustvrdio kako se oklada ustvari nije dogodila i kako se radilo o dobro izvedenoj "srednjeaprilskoj šali"

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je na sjednici Gradskog poglavarstva demantirao navodnu okladu od 20 tisuća eura koju je sklopio s jednim zagrebačkim poduzetnikom.

Podsjetimo, sindikati i brojne nevladine udruge pozvale su državne institucije da istraže otkuda Bandiću 20 tisuća eura za navodnu okladu i je li uopće zakonito klađenje na takav način. Bandić je danas ustvrdio kako se oklada ustvari nije dogodila i kako se radilo o dobro izvedenoj "srednjeaprilskoj šali".

"Pozivam vas sve da pišete i dalje. To je bila srednjetravanjska šala. Pozdravljam režisere toga i sve koji su sudjelovali u ovoj predstavi. Neka nastave i dalje propitkivati moj moral. Zašto se ne kladim? Zato što nisam dovoljno bedast da dobijem. Da sam malo bedast sigurno bih dobio. Obećajem da ću, ako ikad dobijem novac od ove oklade, sve ovdje prisutne voditi na ručak. ajoš ću i na to platiti porez i prijaviti se nadležnim institucijama", rekao je Bandić.

Također, Marijan Maras, pročelnik ureda gradonačelnika demantirao je informacije koje su se pojavile u nekim medijima kako je telefonom zvao Saborski odbor za sprječavanje sukoba interesa i raspitivao se je li Bandić sa svojom okladom prekršio neke zakone.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika