23.04.2008. / 13:53

Autor: Katarina Zorić

NEMA SUKOBA

Sanader: Vlada s Mesićem izvanredno surađuje

Sanader je zastupnika pozvao da se ne upušta u hipotetska pitanja i špekulacije oko suradnje između Pantovčaka i Banskih dvora

Premijer Ivo Sanader najavio je danas da će ozbiljno razmotriti sazivanje Vladine sjednice na temu stanja i perspektive hrvatskog gospodarstva, ako to zatraži predsjednik Republike Stjepan Mesić. Suradnju između predsjednika države i Vlade premijer je ocijenio izvanrednom.

"Ako mi netko nešto predloži, naravno da ću to ozbiljno razmotriti, posebno ako mi to predloži Predsjednik Republike", odgovorio je premijer SDP-ovcu Borisu Špremu tijekom aktualnog prijepodneva. Pritom ga je pozvao da se ne upušta u hipotetska pitanja i špekulacije oko suradnje između Pantovčaka i Banskih dvora.

Naime, Šprema je zanimalo hoće li Sanader sazvati sjednicu Vlade ako to predloži predsjednik Mesić. Podsjetio je kako se premijer nije odazvao na subotnji sastanak predstavnika Vlade, Hrvatske gospodarske komore, gospodarstvenika i ekonomskih stručnjaka u Uredu predsjednika oko stanja u hrvatskom gospodarstvu, niti je na sastanak poslao svoje potpredsjednike ili ministre.

"Drago mi je da brinete o suradnji Predsjednika Republike i Vlade. Naša suradnja je izvanredna i nema nikakvog razloga sumnjati u tu moju izjavu", poručio mu je premijer.

Sanader je istaknuo da predsjednik države, Vlada i Sabor djeluju u skladu sa svojim ustavnim ovlastima.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika