04.05.2008. / 17:16

Autor: Katarina Zorić

VUKOVAR

Navijači upali na skup Delija u Boboti

Još nije potvrđeno kojim navijačkim skupinama pripadaju izgednici, no prije nekoliko dana internetskim forumima počeo je 'kružiti' e-mail u kojem se najavljuje odlazak navijača u Bobotu

Oko 30 navijača naoružanih bakljama i bocama upalo je oko podneva na redovitu godišnju skupštinu navijača Crvene zvezde, Delija u Boboti, kraj Vukovara.

Večernji list javlja da se skupština održavala u Domu kulture, a prisustvovala su joj i dvojica prvotimaca Zvezde, Dušan Basta i Đorđe Tutori. Pri samom kraju skupštine iz smjera mjesta Ćelije u Bobotu su stigli navijači koji su uletjeli u prostoriju s bakljama i bocama u rukama. Nekoliko djece i odraslih osoba ozlijeđeno je u neredima, a policija je privela dvojicu izgednika.

Još nije potvrđeno kojim navijačkim skupinama pripadaju izgednici, no prije nekoliko dana internetskim forumima počeo je 'kružiti' e-mail u kojem se najavljuje odlazak navijača u Bobotu. Prema toj e-mail poruci, najviše navijača očekivalo se iz redova vinkovačkih Ultrasa, zatim Bad Blue Boysa te slavonske podružnice Torcide.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika