06.05.2008. / 13:54

Autor: Katarina Zorić

(NE)SLAGANJE

Sanader i Mesić se ne svađaju

Premijer je novinarima rekao i i da će se istražiti Mesićeva optužba da se u 7. Upravu Ministarstva vanjskih poslova zaposlilo više od sto ljudi

Premijer Ivo Sanader i predsjednik RH Stjepan Mesić slažu se gotovo u svemu, ali se ne svađaju oko pitanja o kojima nemaju jednaka razmišljanja. To je danas izjavio Sanader istaknuvši kako ih se stalno pokušava posvađati.

"Stalno se između nas pokušavaju ubaciti klipovi, a predsjednik Mesić i ja se u svemu slažemo osim o nekim stvarima oko kojih se ne slažemo, a oko njih se ne svađamo", rekao je premijer novinarima u hotelu Sheraton gdje je bio nazočan konferenciji o sustavu javne nabave.

Sanader je prokomentirao i jučerašnji istup predsjednika Mesića i njegovu kritiku Vlade zbog loše ekonomske politike te najavu mogućnosti da sazove sjednicu hrvatske Vlade o stanju u gospodarstvu. Premijer je podsjetio da predsjednik može predložiti takvu sjednicu koju onda saziva premijer.

Premijer je novinarima rekao i i da će se istražiti Mesićeva optužba da se u 7. Upravu Ministarstva vanjskih poslova zaposlilo više od sto ljudi koji bez natječaja onda odlaze u diplomaciju.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika