06.05.2008. / 19:25

Autor: Tanja Molvarec

NAKON PREKIDA SURADNJE

Cruise se pomirio s Paramountom?

Cruise je suradnju s tim filmskim studijem prekinuo prije dvije godine nakon 14 godina suradnje zbog Cruiseova "neprihvatljivog ponašanja"

Unatoč tome što je prekinuo suradnju s tvtrkom Paramount Pictures, holivudski glumac Tom Cruise mogao bi ipak glumiti u nastavku filma Mission:Impossible, izvijestili su britanski mediji.

Cruise je suradnju s tim filmskim studijem prekinuo 2006., nakon 14 godina suradnje, zbog svojeg "neprihvatljivog ponašanja". Glumac je godinu ranije skakao po kauču voditeljice Oprah Winfrey vičući na sav glas koliko je zaljubljen u svoju sadašnju suprugu Katie Holmes što se nije nimalo svidjelo Paramountu. Suradnju su otežali i Cruisevi javni istupi tijekom kojih je napadao glumicu Brooke Shields zbog uzimanja antidepresiva što se kosi s pravilima scijentologije. No čini se da mu u Parmountu sve opraštaju.

"Toma Cruisea smatram odličnim glumcem, koji mi je usto i dobar prijatelj. Ako u Paramountu odluče odabrati ga za ulogu u spomenutom filmu, neću se protiviti", kazao je Sumner Redstone, predsjednik tvrtke Pramount Viacom. Dodao je i kako će konačnu riječ u odlučivanju imati glavni direktor Paramounta Brad Grey.


Vezane vijesti

Katie Holmes i Tom Cruise više ne žive zajedno?

Katie Holmes i Tom Cruise više ne žive zajedno?

Hollywoodskoj glumici Katie Holmes očigledno je voda došla do grla. Kako javljaju strani mediji, ona i Tom Cruise više ne žive zajedno. Kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika