08.05.2008. / 08:58

Autor: Marko Biočina

SVAĐA U DRŽAVNOM VRHU

Mesić: Sazvat ću sjednicu Vlade

Upitan da prokomentira izjavu premijera Sanader koji je rekao da se "on i predsjednik Mesić u svemu slažu, osim u nekim stvarima u kojima se ne slažu, ali se oko njih ne svađaju", Mesić je rekao se ni on ne svađa već samo iznosi svoje stavove

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić potvrdio je kako uskoro namjerava sazvati izvanrednu sjednicu Vlade tematski posvećenu gospodarstvu. Ipak, Mesić je odbio otkriti kada će to učiniti, već je samo rekao da će sjednicu sazvati "kada se za to steknu uvjeti".

Mesić je govorio na 4. međunarodnoj konferenciji o gospodarskim kretanjima pod nazivom – "Financijska industrija i gospodarski razvoj Hrvatske", koji su organizirali Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska udruga banaka i i Hrvatsko-austrijska trgovinska komora.

Tom je prilikom još jednom naglasio kako će preostali dio svog predsjedničkog mandata posvetiti poticanju reformi i upozoravanju na nedostatke koji koče hrvatski napredak prema Europskoj uniji.

Mesić je iznio stav kako se reforme ne smiju odgađati, a da bi njihov cilj trebao biti gospodarski rast, te smanjenje ekonomskih i socijalnih nejednakosti u društvu.

Upitan da prokomentira izjavu premijera Sanader koji je rekao da se "on i predsjednik Mesić u svemu slažu, osim u nekim stvarima u kojima se ne slažu, ali se oko njih ne svađaju", Mesić je rekao se ni on ne svađa već samo iznosi svoje stavove.

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika