15.05.2008. / 09:53

Autor: Katarina Zorić

REAKCIJA

Mamić: Soldo glumio zvijezdu i igrače bacio u drugi plan

Mamić je ponajviše iznenađen jer je, kako kaže, upravo Soldo govorio da njegov način nije komunikacija s klubom preko medija, nego razgovor u četiri oka

Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić za ostavku trenera NK Dinamo Zvonimira Solde doznao je slušajući radio.

"Razočaran sam zato jer smo imali dogovor da danas razgovaramo u klubu. Nismo imali konstantu, a špekulacije o tome je li Soldo trajna opcija ili ne, trebali smo na današnjem sastanku sve riješiti", rekao je Mamić Večernjem listu.

Mamić je ponajviše iznenađen jer je, kako kaže, upravo Soldo govorio da njegov način nije komunikacija s klubom preko medija, nego razgovor u četiri oka. "Napravio je suprotno i Zoranu Mamiću rekao u odlasku s terena prema TV-studiju da će podnijeti ostavku! Sebe je time učinio zvijezdom, doveo nas je pred gotov čin, a u drugi plan je bacio prave zvijezde – Luku Modrića i njegov oproštaj i igrače koji su osvojili kup. I još se s igračima koje je ostavio vratio u autobusu u Zagreb", pojasnio je Mamić.

Dinamov izvšni dopredsjednik smatra da je riječ o čistom egoizmu jer se Soldo, kaže, stavio iznad svih dinamovaca koji su trebali uživati u dvostrukoj kruni.

"Ako javnost postavlja pitanje jesam li ja kompetentan da budem Dinamov čelnik, zašto onda od mene ne bi bilo kompetentno da razmišljam je li Soldo taj koji će ostvariti naše europske snove", zaključio je Mamić.



Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika