16.05.2008. / 19:48

Autor: Tanja Molvarec

DIREKTOR ZAGREBAČKIH CESTA IGOR RAĐENOVIĆ:

Rađenović: Udar palicom u glavu je pokušaj ubojstva

Rađenović je imao mnogo neprijatelja jer je pokrenuo bitku s kriminalom u toj podružnici zagrebačkog holdinga

Nakon što su ga dva nepoznata napadača napali bejzbolskom palicom i suzavcem Igor Rađenović stabilnog je zdrastvenog stanja ali će još biti zadržan u bolnici. ispred bolničke sobe ga čuva policajac.

Napadnuti direktor zagrebačkih cesta dobio je nekoliko anonimnih prijetnji a izbušene su mu i gume automobila. Imao je mnogo neprijatelja jer je pokrenuo bitku s kriminalom u toj podružnici zagrebačkog holdinga, prijavljeno je USKOK-u.

"To smatram ozbiljnim pokušajem ubojstva. Napadač me nije gađao bejzbolskom palicom u noge, nego ravno u glavu. I liječnici su mi rekli da je kojim slučajem bilo par centimetara dalje, ne znaju kako bi završilo. Udar palicom u glavu je pokušaj ubojstva, a ja sam imao sreću što je prošlo samo s ozljedama", rekao je Rađenović za Jutarnji list. Prvog napadača vidio je na nekoliko sekundi i mogao bi ga, uvjeren je, prepoznati.

U bolnici su ga posjetili šef SDP-a Zoran Milanović, gradonačelnik Milan Bandić te supruga Mirjana.
"Ne bojim se, ali sam uznemirena. Dobro da je moj suprug izvan životne opasnosti. Hvala Bogu da nije bilo potrebe za operacijom" izjavila je Mirjana Rađenović.

Igor Rađenović je u rujnu 2007. došao na čelo Zagrebačkih cesta, a najavljen je kao čovjek koji će smanjiti nepravilnosti u poslovanju te podružnice Zagrebačkog holdinga.

Vezane vijesti

'Bandić je naručio premlaćivanje Rađenovića'

'Bandić je naručio premlaćivanje Rađenovića'

Tri godine nakon što je završio u zatvoru zbog premlaćivanja Igora Rađenovića, Miodrag Šimunac odlučio je otkriti ime naručitelja. Za Vijesti RTL-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika