18.05.2008. / 21:21

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Tanja Dragović i Goran Ivanišević sele u vilu na Beverly Hillsu

Tijekom boravka u Los Angelesu, kamo su išli prevladati bračnu krizu, bivši je tenisač svojoj nevjenčanoj supruzi kupio luksuznu kuću u elitnom dijelu tog grada a u nju će se par navodno useliti nakon ljeta

Goran Ivanišević svojoj je supruzi Tatjani Dragović poklonio luksuznu vilu u elitnom dijelu Los Angelesa, na Beverly Hillsu. Naime, kako smo saznali od prijatelja bliskog paru, Goran i Tatjana su - prije nego su se prošlog tjedna vratili u Hrvatsku - razgledavali kuće u tom dijelu L.A.-ja. Kada su došli do spomenute luksuzne vile, Tatjana Dragović se njome oduševila. Nije ni primijetila ružičastu mašnu na kući. Goran Ivanišević, prema riječima njihovih prijatelja, tada joj je rekao kako može pogledati i unutrašnjost kuće ako to želi, što je Tatjani koja nije ništa sumnjala bilo neobično jer nisu imali dogovoreni sastanak s agentom za prodaju. Tada joj je priopćio da je ta kuća zapravo njezina. Najvjerojatnije je da će se par s djecom useliti u luksuznu kuću nakon ljeta, koje će, prema svemu sudeći, provesti na jadranskoj obali. Nije još sigurno niti hoće li im Amerika biti stalno mjesto boravka.
U Americi je obitelj Dragović-Ivanišević protekla dva mjeseca provela kod svojih prijatelja Sanje Duggan i njezina supruga, poduzetnika Frane Barbierija. Kako smo saznali, i oni su prošlog petka sa svojim sedmomjesečnim sinčićem doputovali u Zagreb.
Goran Ivanišević i Tatjana Dragović, nakon što su samo jedan dan proveli u Zgarebu, otputovali su u Rim. Iako je Goran Ivanišević u Rimu trebao nastupiti na veteranskom turniru BlackRock Tour protiv Thomasa Mustera, na meču se nije pojavio. Tada se pisalo kako je razlog njegova nedolaska burna noć, točnije, da se prethodne noći Goran Ivanišević napio, no saznajemo kako je istina sasvim drugačija. Goran je, naime, istegnuo mišić zbog čega će se sa suprugom, od koje se, kako saznajemo, tijekom boravka u Italiji nije ni nakratko odvajao, vratiti u Zagreb ranije nego što su to namjeravali.

Vezane vijesti

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Goran Ivanišević demantirao je u srijedu navode Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza kako će volonterski voditi hrvatsku Davis Cup… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika