18.05.2008. / 09:26

Autor: Tanja Molvarec

Direktor Zagrebačkih cesta

Rađenović: Nisam siguran vraćam li se u Zagrebačke ceste

Djelatnici kriminalističke policije na zahtjev USKOK-a već tri mjeseca istražuju poslovanje Zagrebačkih cesta, a u istrazi im uvelike pomaže Rađenović koji im je ustupio kompletnu dokumentaciju tvrtke

Igor Rađenović, direktor Zagrebačkih cesta, koji je u petak ujutro pretučen bejzbol palicom, izašao je u popodnevnim satima iz bolnice Rebro.

„Dobro sam, ponovno sam se rodio. Na sreću, nije ništa slomljeno jer da su palicom udarili dva centimetra dalje, sada ne bismo razgovarali. Ne želim razmišljati tko me je želio ubiti niti poznajem te dečke koji su me napali, ali znam da su me danima čekali u zasjedi. Nisam nikome učinio ništa nažao, što mogu potvrditi svi moji prijatelji i suradnici. Samo sam pokušao uspostaviti normalan sustav poslovanja u toj tvrtki” rekao je Rađenovićza Jutarnji list te dodao da se nada da će policija uhvatiti počinitelje.

Djelatnici kriminalističke policije na zahtjev USKOK-a već tri mjeseca istražuju poslovanje Zagrebačkih cesta, a u istrazi im uvelike pomaže Rađenović koji im je ustupio kompletnu dokumentaciju tvrtke, a za kojeg djelatnici Cesta sumnjaju da je osobno poslao anonimnu prijavu.

Rađenović više nije siguran da li želi i dalje voditi tvrtku. “Ipak, takav jedan napad uzdrma čovjeka, osobito kada vidiš suprugine oči pa ti dođe da se zapitaš,a što je meni ovo trebalo?, rekao je Rađenović.

Vezane vijesti

'Bandić je naručio premlaćivanje Rađenovića'

'Bandić je naručio premlaćivanje Rađenovića'

Tri godine nakon što je završio u zatvoru zbog premlaćivanja Igora Rađenovića, Miodrag Šimunac odlučio je otkriti ime naručitelja. Za Vijesti RTL-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika