28.05.2008. / 08:37

Autor: Marko Biočina

Zagrebačke ceste

Pretučeni direktor smijenjen

Igora Rađenovića će zamijeniti Slobodan Gracin, osoba s kojom je navodno ulazio u najveće sukobe oko načina poslovanja Zagrebačkih cesta

Pretučeni direktor zagrebačkih cesta Igor Rađenović vjerojatno se neće vratiti na svoje radno mjesto. Naime, Rađenović, kojeg su nedavno nepoznati napadači pretukli bejzbolskom palicom, je jučer zatražio potporu gradonačelnika Milana Bandića i direktora Holdinga Slobodana Ljubičića, a prema neslužbenim informacijama, oni su Rađenovićev posao odlučili dati drugoj osobi.

"Spreman sam se vratiti jedino ako se osiguraju potrebni uvjeti, a to su učinkoviti i brzi potezi sustava i vlasnika", izjavio je jučer Rađenović. Odgovor iz grada nije trebao dugo čekati, na čelo tvrtke imenovan je financijski direktor Slobodan Gracin.

Prema neslužbenim informacijama koje je objavio Jutarnji list upravo je Gracin jedan od zaposlenika koje je je Rađenović spomenuo u svojoj prijavi USKOK-u vezanoj za malverzacije u Zagrebačkim cestama.

Upućeni smatraju kako je upravo Gracin godinama iz sjene vladao Zagrebačkim cestama, iako je formalno bio podređen predsjedniku Uprave Ivanu Kolariću. Također, prema nekim informacijama, Rađenović je u najveće sukobe oko načina poslovanja Zagrebačkih cesta ulazio upravo s Slobodanom Gracinom.

U Holdingu su za sada komentirali kako ne vide ništa čudno u tome da Gracin mijenja Rađenovića dok je ovaj odsutan, ali neslužbeno doznajemo kako će na sastanku slijedećeg tjedna direktor Holdinga tražiti od Rađenovića da ublaži svoju retoriku prema Holdingu i njegovim zaposlenicima.

Vezane vijesti

'Bandić je naručio premlaćivanje Rađenovića'

'Bandić je naručio premlaćivanje Rađenovića'

Tri godine nakon što je završio u zatvoru zbog premlaćivanja Igora Rađenovića, Miodrag Šimunac odlučio je otkriti ime naručitelja. Za Vijesti RTL-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika