28.05.2008. / 18:39

Autor: Tanja Molvarec

Odluka suda

Madonni odobreno posvajanje trogodišnjeg Davida

Davidov otac Yohane Banda nije se protivio posvajanju.

Pop pjevačici Madonni i njenom suprugu Guyu Ritchieju odobreno je legalno usvajanje dječaka iz Malavije čije je posvajanje pjevačica nedavno usporedila s "porođajnim mukama".

"To je prekrasna i pozitivna vijest", rekao je novinarima odvjetnik Alan Chinula po izlasku iz zgrade suda u glavnom administrativnom središtu Malavija Lilongweu. "Konačno je sud odobrio usvajanje dječaka. Dugo smo čekali no, vrlo smo zadovoljni. Hvala bogu, završilo je", rekao je Chinula novinarima.

Madonni je sud 2006. isprva odobrio privremenu skrb za Davida Bandu u trajanju od godinu i pol dana.

Mali David je osvojio srce pjevačice kada ga je vidjela u jednom sirotištu u koje ga je smjestio otac ne mogavši se brinuti o njemu zbog siromaštva. David je tada bio jednomjesečna beba bez majke koja je umrla nedugo nakon poroda. Davidov biološki otac vjerovao je da će na taj način omogućiti dječaku preživljavanje. Odvjetnik je izvijestio kako se nije protivio usvajanju unatoč prijašnjim negodovanjima. " Drago mi je da David ima novi, dobar dom", izjavio je Yohane Banda.


Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika